Ericsson, lider în infrastructură de rețea LTE conform Magic Quadrant Ericsson, lider în infrastructură de rețea LTE conform Magic Quadrant
Ericsson anunță că noul raport Gartner Magic Quadrant pentru infrastructură LTE 2015 poziționează compania ca lider al industriei LTE pentru al șaselea an consecutiv.... Ericsson, lider în infrastructură de rețea LTE conform Magic Quadrant

Ericsson anunță că noul raport Gartner Magic Quadrant pentru infrastructură LTE 2015 poziționează compania ca lider al industriei LTE pentru al șaselea an consecutiv. În plus, Ericsson este cea mai bine cotată companie din studiu în funcție de abilitatea de implementare. Raportul examinează vendorii de infrastructură de rețea LTE end-to-end (radio și core) și îi clasifică în funcție de abilitatea lor de a implementa soluții, dar și în funcție de viziunea lor asupra pieței LTE.

Ericsson consideră că abilitatea sa excelentă de a implementa se datorează atât indicatorilor săi financiari puternici, dar și unui portofoliu complet ce include tehnologii complexe precum LTE-Advanced, Network Function Virtualization (NFV), Ericsson Radio System și soluții de administrare unificată. Compania este, de asemenea, activă în alte industrii conexe, precum zona de securitate publică, comunicații de tip M2M, Internet of Things (IoT) și automobile conectate.

Per Narvinger, Head of LTE în cadrul Ericsson, a spus: „Suntem încântați că, încă o dată, raportul Gartner Magic Quadrant pentru LTE ne recunoaște poziția de lideri pe acest segment. Ne străduim întotdeauna să oferim performanță în implementările LTE, să inovăm și să fim mai eficienți. Eforturile noastre se traduc prin faptul că susținem, în acest moment, cea mai mare parte a traficului LTE global, asigurându-ne că atât utilizatorii individuali, cât și companiile beneficiază de servicii de broadband mobil de cea mai bună calitate. Suntem foarte mândri să fim lideri cu soluțiile noastre LTE-Advanced și continuăm să lucrăm la dezvoltarea LTE-Advanced către 5G.”

În prezent, 40% din traficul mobil din lume este susținut de rețele Ericsson. Astfel, Ericsson susține cea mai mare cantitate de trafic LTE la nivel global, de două ori mai mult decât cel mai apropiat competitor. Compania este, de asemenea, prezentă pe toate piețele cu trafic mare de LTE din acest moment, inclusiv SUA, Japonia și Coreea de Sud și deține cea mai mare cotă de piață LTE din cele mai mari 100 de orașe ale lumii. Ericsson a livrst peste 220 de rețele LTE la nivel mondial, 170 dintre acestea oferind deja servicii către utilizatorii finali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.