Omni 10 te ajută să “imprastii” muzica prin toată casa Omni 10 te ajută să “imprastii” muzica prin toată casa
Cum azi cautam sa scapam de firele intinse prin toata casa pentru ca spatiul sa fie cat mai aerisit si comod, am incercat din nou sa... Omni 10 te ajută să “imprastii” muzica prin toată casa

Cum azi cautam sa scapam de firele intinse prin toata casa pentru ca spatiul sa fie cat mai aerisit si comod, am incercat din nou sa gasim tehnologie de ultima generatie care sa ne ajute in demersul nostru. Asa ca am cautat ceva care sa se auda bine si care sa nu ocupe mult spatiu. Si uite asa am gasit boxa de la Harman Kardon Omni 10.

Un dispozitiv asemanator unei  “bile de bowling” ce este foarte nervoasa ca si sunet.  Boxa se alimenteaza simplu, la priza, si ii poti gasi loc oriunde. Are la baza un cauciuc care o fixeaza pe mobila, gresie sau orice alt material. Sunetul este unu clar si plin de bass, boxa avand un subwoofer in spate. Se poate conecta atat Bluetooth cat si prin Wi-Fi sau cablu jack – jack.

Prin Bluetooth se poate conecta orice dispozitiv ce are aceasta functie,  telefoane cu Android, IOS sau Windows. Puterea suntelui este data de difuzorul din fata care are 25W, iar bass-ul  se face auzit prin woofer-ul din spate ce are 25W.

Conexiunea prin wi-fi se face prin instalarea aplicatiei Harman Kardon controller app din magazinul Play sau Appstore. In momentul in care va fi conectata prin wi-fi sunetul va fi unul sensational. Puteți reda muzică diferită în camere diferite sau puteți crea un flux în toată casa, cu ajutorul setării de petrecere (Party Mode).

Nu vor fi distorsiuni sau paraziti, totul va fi ca o simfonie fina pentru ureche.  Am avut placerea si posibilitatea sa o pun la lucru. Tot ce pot spune este ca a facut fata cu brio. Am conectat-o la telefon, tv, wi-fi, si nu am ce sa ii reprosez.

Va recomand sa o conectati la TV si o sa vedeti ca filmul va fi trait mai intens in urma sunetului emis de aceasta “jucarie”. Spun jucarie pentru ca aceasta perioada a tehnologiei ne ofera dispositive perfomante mereu. Iar cum noi cand eram mici ne jucam cu masinute si fotbal in spatele blocului, noua generatie are ca jucarii aceste lucruri tehnologizate. In orice caz, nu aveti cum sa fiti dezamagiti de aceasta boxa.

Pe scurt, sintetizand, si vorbind din experienta testarii, mai mult de atat nu se putea scoate dintr-o boxa atat de mica si frumoasa. Sunt ferm convins ca va surpinde multa lume cu puterea sunetului pe care il emite.

Este de apreciat faptul ca cei care au muncit sa realizeze aceasta boxa au dat tuturor posibiltatea de a pute fi utilizata. Si ca sa ma fac inteles ma refer la posibilitate de conctare. Adica prin toate cele 3 cai mentionate mai sus. Din  partea mea un mare 10+ si cu felicitari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.