Ce nu face un fotograf pentru poza perfectă! Galerie Foto Ce nu face un fotograf pentru poza perfectă! Galerie Foto
Obținerea unghiului perfect pentru o fotografie, poate fi uneori un lucru foarte dificil. Dar acești fotografi „nebuni” parcă nu au minte atunci când vine... Ce nu face un fotograf pentru poza perfectă! Galerie Foto

Obținerea unghiului perfect pentru o fotografie, poate fi uneori un lucru foarte dificil. Dar acești fotografi „nebuni” parcă nu au minte atunci când vine vorba de a prinde cadrul perfect. Ei vor face orice este necesar pentru a ieși din tipare. Cum ți se pare?

Actele de devotament față de meseria pe care o practică și, totodată, pentru a scoate cele mai bune fotografi din lume pot fi interpretate ca remarcabile.

Sunt fotografi care petrec săptămâni întregi în sălbaticie, în lumea animalelor doar pentru ca acestea să se obișnuiască cu prezența lor, iar ei să poată obține acele momente intime ale vieții vietăților, la care alții doar visează să le fotografieze.

Vă prezentăm, în continuare, o galerie foto cu 30 de fotografi curajoși!

Sursa: boredpanda.com

 • Mihaica Iuliana

  30/04/2015 #1 Author

  super cadre…imi plac. Si da, un fotograf face aproape orice pentru astfel de cadre.

  Reply

 • Eric Victor

  01/05/2015 #2 Author

  Fotografii s-au jucat cu fotografii. In orice caz m imagini frumoase si pline de sentimente ce ne face sa ne gandim cat poate un om pentru pasiunile sale. Indura orice doar sa stie ca si-a dus planul la bun final.

  Reply

 • irina

  01/05/2015 #3 Author

  Haha, chiar am ras. Unele poze sunt super :)) stiu si eu cate trebuie sa induri sa zic asa sa faci o poza reusita. Aia cu ursu e cea mai tare :))

  Reply

 • BORS IOAN

  04/05/2015 #4 Author

  uN ARTICOL CE ILUSTREAZA ABNEGATIA SI PERSEVERENTA PENTRU ATINGEREA UNUI SCOP,PENTRU BUCURIA SEMENILOR.http://www.thetrends.ro/2015/04/30/ce-nu-face-un-fotograf-pentru-poza-perfecta-galerie-foto/

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.