Gillette dă startul celui mai lung meci de fotbal din România Gillette dă startul celui mai lung meci de fotbal din România
Gillette dă startul celui mai lung meci de fotbal din România, Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu Gillette Mach3, care se va... Gillette dă startul celui mai lung meci de fotbal din România

Gillette dă startul celui mai lung meci de fotbal din România, Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu Gillette Mach3, care se va desfășura începând cu data de 2 mai, în parcul Tineretului din București. Meciul se va juca în format 5 vs. 5, iar toți fotbaliștii amatori sunt invitați să se înscrie pe www.fotbalfararosu.sport.ro pentru a prinde unul dintre cele 480 de locuri disponibile!

Costel Gâlcă, Flavius Stoican, Bogdan Stelea, Daniel Prodan și Nana Falemi au lansat o provocare inedită: vor să demonstreze că se poate juca fotbal fără roșu, 24 de ore într-un maraton nemaivăzut în România.

Maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu reprezintă o inițiativă prin care fairplay-ul și pasiunea pentru fotbal sunt ingredientele unui meci perfect bărbătesc, eveniment care, totodată, precedă marele derby, de duminică, din Capitală.

Provocarea evenimentul a fost lansată de către Costel Gâlcă și Flavius Stoican într-un video în care fazele spectaculoase creează un derby de neuitat:

Participanții vor trece printr-o experiență completă Gillette: vor afla secretele unui joc fără roșu de la VIP-urile campaniei, apoi se vor bărbieri cu Gillette Mach3 în echipe de câte 5 înainte a de a intra pe teren. Nu în ultimul rând, participanții vor avea ocazia să se antreneze preț de câteva minute înainte de a intra în marele meci: maratonul de 24 ore de fotbal fără roșu, jucat nonstop de sâmbătă, 2 mai, ora 14:00, până duminică, 3 mai, ora 14:00.

Înscrierea în meci se face exclusiv pe site-ul dedicat evenimentului http://www.fotbalfararosu.sport.ro/, iar toți participanții vor primi un premiu garantat și șansa unei experiențe fotbalistice de neuitat:

  • Premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți: 2 x experiență în capitala fotbalului spaniol
  • Premiul pentru fiecare participant: Pachet special Gillette Mach3

Alături de aparatul de bărbierit Gillette Mach3, bărbații se vor bucura de un meci fără roșu atât în fața oglinzii, cât și în cadrul Maratonului de 24 ore de fotbal.

Key Visual_Gillette_Maratonul de 24 ore de fotbal f¦âr¦â roLÖu

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.