Fashion Trends: Colecția de primăvară-vară Ermanno Scervino, favorita vedetelor! Fashion Trends: Colecția de primăvară-vară Ermanno Scervino, favorita vedetelor!
Piesele de bază ale colecției Ermanno Scervino primăvară-vară 2015 sunt favoritele vedetelor. Fotomodelul spaniol Vanessa Lorenzo a ales o rochie albă de dantelă pentru... Fashion Trends: Colecția de primăvară-vară Ermanno Scervino, favorita vedetelor!

Piesele de bază ale colecției Ermanno Scervino primăvară-vară 2015 sunt favoritele vedetelor. Fotomodelul spaniol Vanessa Lorenzo a ales o rochie albă de dantelă pentru a participa alături de soțul ei, fotbalistul Carles Puyol la Laureus World Sports Awards 2015, eveniment ce a avut loc la Shanghai Grand Theatre. 

Recunoscut pentru colecțiile elegante destinate unei clientele exclusiviste, Ermanno Scervino a inclus in colecția de primăvară-vară culori pastelate – bleu pudrat, verde deschis, alb ca zăpada și gri pal -și piese inspirate din strălucirea hollywoodiană a anilor ’50.

Creațiile feminine și grațioase, potrivite siluetelor suple, sunt amplificate de cerceii mari și de gențile mici, dar și de detalii sclipitoare, ținutele distinse  și atemporale fiind potrivite pentru familiile de viță nobilă din Europa.

Blazerele cu mâneci ridicate ne amintesc de nonșalanța lui Katherine Hepburn, iar modelele selectate pentru prezentare, cu bucle blonde și ochi mari, de Brigitte Bardot.

Fondată în anul 2000 în Florența, Casa Ermanno Scervino a devenit simbolul  creațiilor “Made in Italy”.

ES_Vanessa Lorenzo_15_04_15

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.