Eventya ClujCityApp a devenit aplicația mobilă oficială a Municipiului Cluj-Napoca Eventya ClujCityApp a devenit aplicația mobilă oficială a Municipiului Cluj-Napoca
Primăria Cluj-Napoca a devenit cel de-al doilea partener strategic Eventya la nivel de municipalitate, după Primăria Sibiu, care alege să folosească mijloace moderne de... Eventya ClujCityApp a devenit aplicația mobilă oficială a Municipiului Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a devenit cel de-al doilea partener strategic Eventya la nivel de municipalitate, după Primăria Sibiu, care alege să folosească mijloace moderne de informare prin intermediul smartphone-urilor și aplicațiilor mobile (ClujCityApp) pentru a comunica eficient și rapid cu locuitorii și turiștii.

Acordul de parteneriat încheiat între Eventya – platforma digitală care a dezvoltat aplicația mobilă ClujCityApp și primăria Cluj-Napoca a fost semnat la sfârșitul lunii februarie pe o perioadă de 5 ani de zile. Primăria Cluj-Napoca devine astfel al doilea partener strategic al Eventya care folosește mijloace moderne de informare prin intermediul smartphone-urilor și aplicațiilor mobile pentru a comunica eficient și rapid cu locuitorii sau turiștii orașului.

Primul parteneriat semnat de Eventya cu o municipalitate este acordul încheiat cu Primăria Sibiu în baza căruia Eventya SibiuCityApp a devenit în 2013 aplicaţia oficială a municipiului Sibiu. Încheierea prezentului acord cu Primăria municipiului Cluj-Napoca reprezintă o confirmare a rezultatelor obținute în primul an de la lansarea acestui sistem dedicat clujenilor și celor care vizitează orașul.

Eventya ClujCityApp este o aplicație mobilă dezvoltată de firma sibiană iConsult sub îndrumarea lui Ionuţ Munteanu CEO Eventya, Andrei Luca CTO & Managing Partner și Robert Ledenyi în calitate de coordonator al proiectului din Cluj-Napoca. Firma sibiană mai are în portofoliu și alte aplicații mobile precum SibiuCityApp, TimișoaraCityApp, GozoIslandApp și BredaCityApp.

Eventya ClujCityApp face parte dintr-un sistem informațional de tip platformă socială care deservește zona metropolitană Cluj. Aplicaţia îi ajută în egală măsură pe localnici, turiști sau pe cei care călătoresc în scop de  afaceri, să găsească rapid și facil evenimente, locații de petrecere a timpului liber, atracții ale orașului, precum și diverse oferte și promoții de interes.

Aplicația mobilă ClujCityApp este construită pe platforma digitală Eventya, care reprezintă în fapt o suită de aplicații software ce organizează informația comunităților (orașe, județe, regiuni) și o distribuie prin aplicații web&mobile moderne către localnici și turiști. Aplicația se poate descărca gratuit și este disponibilă atât pe iOS și Android.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.