Calatoriti spre Barcelona sau Madrid? Blue Air are o surpriza pentru pasagerii sai Calatoriti spre Barcelona sau Madrid? Blue Air are o surpriza pentru pasagerii sai
Blue Air, una dintre cele mai mari companii de pe piata locala de transporturi aeriene, va introduce, incepand cu data de 1 mai 2015,... Calatoriti spre Barcelona sau Madrid? Blue Air are o surpriza pentru pasagerii sai

Blue Air, una dintre cele mai mari companii de pe piata locala de transporturi aeriene, va introduce, incepand cu data de 1 mai 2015, meniurile calde gratuite pentru zborurile de Barcelona si Madrid.

„Pasagerii Blue Air vor putea alege intre doua meniuri pe baza de pui sau vita. Azi, Blue Air ridica nivelul serviciilor oferite pasagerilor care calatoresc pe zborurile de Madrid si Barcelona, oferind gratuit meniuri calde de cea mai buna calitate. In linie cu strategia generala a companiei Blue Air, introducerea acestui nou serviciu subliniaza inca o data ca, in afara preturilor extrem de accesibile, oferta noastra se inscrie cu succes in categoria companiilor full-service”, a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

blue bistro

In orarul de vara pentru 2015, Blue Air va avea zvoruri din Bucuresti spre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia.

Totodata, turistii vor putea pleca din Bacau spre Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino, din Sibiu spre Stuttgart, din Constanta spre Milano (Bergamo).

In afara granitelor, operatorul de transport aerian roman este prezent in Larnaca cu zboruri catre Atena, Salonic, din Torino (Caselle) zboara catre Bari, Catania, Ibiza sau din Catania catre Bari (via Torino) – compania detine o baza operationala in Italia.

La inceputul acestui an, Blue Air a preluat pasagerii Cyprus Airways, intrand pe segmentul de zbor Larnaca – Atena/Salonic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.