CONCURS: The Trends te premiază cu un SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO Smartwatch CONCURS: The Trends te premiază cu un SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO Smartwatch
De data aceasta, în parteneriat cu prietenii de la QuickMobile, punem la bătaie SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO SMARTWATCH. Unul dintre voi îl va... CONCURS: The Trends te premiază cu un SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO Smartwatch

De data aceasta, în parteneriat cu prietenii de la QuickMobile, punem la bătaie SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO SMARTWATCH. Unul dintre voi îl va câștiga după 5 zile de concurs.

Va recomandăm să stați cât mai mult alături de noi, să ne citiți zi de zi și să fiți mai activi în social media (Facebook). Să ne spuneți când vă place un anumit material/opinie sau să ne criticați prin comentarii atunci când greșim.

Ce mai trebuie să faceți? E simplu. Să ne citiți. Să ne spuneți, în zilele de CONCURS, în comentariile voastre la acest text, care este articolul care v-a plăcut și să îl recomandați (share) și prietenilor din social media (Facebook/Twitter/LinkedIn/Google+).

Concursul se încheia vineri, 1 mai, iar câștigătorul îl vom afla, o zi mai târziu. Prin tragere la sorți!

Vezi cum s-a desfășurat tragerea la sorți și cine este câștigătorul unui SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO SMARTWATCH.

Îl rugăm pe câștigător să ia legătura cu noi în următoarele 3 zile (marți 5 mai 2015, ora 23.59). În cazul în care nu primim vreun semn de la acesta refacem tragerea la sorți!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.