Universul albastru: Facebook are zilnic aproape 950 de mil. utilizatori activi Universul albastru: Facebook are zilnic aproape 950 de mil. utilizatori activi
Gigantul american din tehnologie Facebook a avut venituri de 3,54 miliarde de dolari în primele trei luni ale acestui an, reiese din raportul financiar... Universul albastru: Facebook are zilnic aproape 950 de mil. utilizatori activi

Gigantul american din tehnologie Facebook a avut venituri de 3,54 miliarde de dolari în primele trei luni ale acestui an, reiese din raportul financiar publicat recent de companie. Suma este cu 42% mai mare comparativ cu încasările din perioada similară a anului anterior.

În același timp, cea mai mare rețea de socializare a lumii avea la nivelul lunii martie a cestui an circa 936 de milioane de utilizatori activi în fiecare zi, cu 17% mai mulți ca în anul precedent. Dintre aceștia, 798 de milioane de persoane accesează contul de Facebook și de pe dispozitive mobile – cu 31% mai mulți ca în luna martie a anului 2014.

Potrivit informațiilor Facebook, la 31 martie 2015, platforma de social media avea 1,44 miliarde de utilizatori lunari activi, cu 13% peste cei din perioada similară a anului trecut, iar numărul utilizatorilor lunari care intră de pe dispozitive mobile era de 1,25 miliarde de persoane (plus 24%).

Cum arată noul sediu al Facebook? FOTO

Compania a încasat în primele 3 luni ale acestui an circa 3,32 miliarde de dolari din publicitate, cu 46% mai mult ca în trimestrul similar din 2014. Totodată, veniturile din mobile advertising au repezentat circa 73% din încasările totale din publicitate (cu 59% mai mult ca în T1 2014).

“Am început foarte bine acest an. Vom continua să ne axăm pe crearea de servicii care să vină în ajutorul comunității noastre și pe conectarea întregii lumi”, a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul companiei americane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.