Moneda digitală Bitcoin ajunge și în Cehia: Coinzone își extinde portofoliul Moneda digitală Bitcoin ajunge și în Cehia: Coinzone își extinde portofoliul
Coinzone, plaforma de tranzacționare pentru moneda digitală Bitcoin, este începând cu această lună disponibilă comercianților și consumatorilor din Republica Cehă. După recenta lansare din... Moneda digitală Bitcoin ajunge și în Cehia: Coinzone își extinde portofoliul

Coinzone, plaforma de tranzacționare pentru moneda digitală Bitcoin, este începând cu această lună disponibilă comercianților și consumatorilor din Republica Cehă.

După recenta lansare din Marea Britanie, unde englezii au apreciat și au adoptat rapid noua modalitate de plată, intrarea pe piața din Cehia reprezintă pentru Coinzone un pas important în strategia de dezvoltare și expansiune pe piețele europene.

“La Coinzone ne concentrăm activ pe furnizarea unei soluții de tranzacționare potrivite pentru utilizatorii europeni care să încorporeze funcționalitățile de care aceștia au nevoie, adică le oferim instrumente de plată pentru moneda Bitcoin traduse în limbile locale. De asemenea, le asigurăm livrarea fondurilor de care dispun în conturile bancare ale utilizatorilor în monedele clasice dorite.” spune Manuel Heilmann, CEO și Co-Founder Coinzone.

În Cehia, Coinzone este primul furnizor de servicii integrate de tranzacționare cu moneda digitală Bitcoin. Astfel, comercianții și consumatorii beneficiază de o platformă sigură, ușor de folosit pentru acceptare și utilizare de plăti cu Bitcoin. De asemenea, sumele sunt convertite imediat în moneda cehă grație parteneriatelor solide cu sucursalele băncilor locale, iar banii sunt livrați rapid utilizatorilor în conturile bancare aferente, indiferent de valoarea plății.

Lansarea Coinzone în Republica Cehă vine în întâmpinarea nevoilor comercianților tradiționali, restaurantelor, lucrătorilor independenți (freelancers), dar și magazinelor online pentru realizare de plăți cu Bitcoin pentru produsele sau serviciile pe care le comercializează. Procesul de acceptare a plăților cu moneda digitală este unul facil și disponibil prin aplicații atât de tip iOS, cât și Android. De asemenea, Coinzone se integrează rapid cu cele mai importante platforme de eCommerce precum Magento, Opencart sau Shopware.

“Suntem într-un proces de extindere continuă în țări importante din punct de vedere strategic și investim într-o platformă care să ofere siguranță și încredere la tranzacționare pentru consumatori. În următoarele luni vizăm și intrarea pe alte piețe și estul și sud-estul Europei”, precizează Manuel Heilmann.

Pe lângă siguranța plăților și timpul scăzut de efectuare a tranzacției, Coinzone pune la dispoziția utilizatorilor un sistem anti-fraudă bine pus la punct și comison zero pentru încasarea sumelor de către comercianții care folosesc aplicația pentru acceptarea de plăți cu Bitcoin.

Cu sediul în Olanda, având birouri în România, UK și Statele Unite, echipa Coinzone are o experiență cumulată de peste 100 de ani în comerțul electronic internațional.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.