I miss Violet … o floare, un nume, o iubire secreta I miss Violet … o floare, un nume, o iubire secreta
Un Master parfumier si trei ani de munca. De atat a avut nevoie Bertrand Duchaufour pentru ca tu sa te bucuri de I Miss... I miss Violet … o floare, un nume, o iubire secreta

Un Master parfumier si trei ani de munca. De atat a avut nevoie Bertrand Duchaufour pentru ca tu sa te bucuri de I Miss Viollet, cel mai nou parfum al colectiei Excessive. O colectie unica ce iti ofera luxul suprem: ingrediente rare si pretioase, mirosuri nemaintalnite, un univers profund si misterios.

Cine oare nu poseda in suflet o iubire secreta, un moment de nebunie doar de sine cunoscut? Inainte de despartire i-ai oferit parfumul tau… pentru a fi impreuna zi de zi, mai mult si mai mult. ‘’Imi lipsesti deja, Violet”, ti-a spus. Acea amintire o vei purta vesnic cu tine. La fel ca si parfumul preferat…

Violeta … o floare, un nume, un miros care a inspirat multi indragostiti. Chiar si Zeus i-a oferit nimfei Io un pat facut din violete in semn de iertare pentru ca a sedus-o apoi a abandonat-o.

poza 1

Dar I Miss Violet nu evoca doar fragilitatea si delicatetea emotiilor trecutului. Dupa trei ani de munca, Bertrand a inlaturat pas cu pas toate fatetele retro ale violetei, asemeni unui sculptor, aducand la suprafata acorduri vibrante, inovatoare.

De ce acest parfum in Excessive Collection?

poza produs“Este un parfum foarte special! Mai bine de 46 de ingrediente de cea mai buna calitate sunt folosite pentru crearea lui. Am folosit doar materii prime rare si pretioase precum absolut de violete, sau de osmantus, absolut de iris, cel mai bun mosc si, bineinteles ingredientul atat de carnal: ambra gri”, a declarat Bertrand Duchaufour despre procesul de creatie al parfumului I Miss Violet.

“I miss Violet” – parfumul care revolutioneaza parfumeria artistica, acum in Elysee. Pret 50 ml: 800 RON

Elysee reprezinta o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun universul Elysee. Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.