Gadget rumors: Nokia ar putea reveni cu un nou telefon anul viitor Gadget rumors: Nokia ar putea reveni cu un nou telefon anul viitor
Abia a trecut un an din momentul în care gigantul american Microsoft a achiziționat divizia de telefoane mobile a companiei finlandeze, iar zvonurile apărute... Gadget rumors: Nokia ar putea reveni cu un nou telefon anul viitor

Abia a trecut un an din momentul în care gigantul american Microsoft a achiziționat divizia de telefoane mobile a companiei finlandeze, iar zvonurile apărute în presa internațională de profil vorbesc despre o posibilă revenire a celebrului brand Nokia pe segmentul vânzării de smartphone-uri.

În prezent, companiei îi este interzis să folosească brandul Nokia pe telefoane până în trimestrul al patrulea din 2016. Însă restricția nu i-a împiedicat pe oficialii Nokia să lanseze o clonă a lui iPad mini care funcționează pe baza sistemului de operare Android (Nokia N1, tabletă prezentată la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut).

În același timp, Microsoft a renunțat la reprezentarea brandului Nokia pe telefoanele sale din gama Lumia, însă continuă să-l folosească pe terminalele de tip feature.

Zvonul potrivit căruia Nokia ar putea reveni pe segmentul vânzării de telefoane mobile vine la câteva zile după ce compania și-a anunțat intenția de a achiziționa producătorul de echipamente telecom Alcatel- Lucent, o tranzacție estimată la 15,6 miliarde de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.