Familia Beckham, in centrul atentiei la evenimentul Burberry din Los Angeles! Galerie FOTO Familia Beckham, in centrul atentiei la evenimentul Burberry din Los Angeles! Galerie FOTO
Familia Beckham a fost in centrul atentiei la evenimentul Burberry care a avut loc la Observatorul Griffith de pe Mount Hollywood, Los Angeles. David, Victoria,... Familia Beckham, in centrul atentiei la evenimentul Burberry din Los Angeles! Galerie FOTO

Familia Beckham a fost in centrul atentiei la evenimentul Burberry care a avut loc la Observatorul Griffith de pe Mount Hollywood, Los Angeles. David, Victoria, Romeo, Cruz si Harper au captivat privirile tuturor jurnalistilor. 

De data aceasta insa, nu cuplul a fost in “focusul” obiectivelor camerelor foto, nici Romeo Harper (imaginea mai multor campanii ale casei de moda britanice), ci mezina familiei: Harper.

In varsta de numai trei ani, micuta a aratat adorabil intr-un trench bej cu o croiala clasica, cucerindu-i pe toti din sala, chiar si pe Anna WintourHarper Beckham a urmarit foarte cuminte show-ul de moda Burberrychiar din bratele tatalui sau, precum o viitoare “fashionista”, iar la final i-a daruit acestuia… un sarut!

Burberry a sarbatorit spiritul londonez in “inima” industriei de entertainment, orasul Los Angeles, printr-un eveniment memorabil gazduit de Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Officer al casei de moda britanice.

Show-ul a reunit peste 700 de invitati de la Hollywood – GALERIE FOTO

Familia Beckham

Cu exceptia familiei Beckham, fotografii au fost “vrajiti” de frumusetea modelului Rosie Huntington Whiteley (imbracata intr-o tinuta Burberry din colectia Burberry Prorsum, toamna-iarna 2015) care a venit insotita de actorul Jason Statham, de feminitatea Milei Kunis, complet refacuta dupa sarcina sau de gratia actritei Kate Beckinsale care a etalat o superba rochie neagra.

Evident, Elton John si David Furnish, January JonesMario Testino, Anjelica Huston, Naomi Campbell, Cara Delevingne, Suki Waterhouse, Jamie KingCat Deeley si Ryan Seacrest s-au bucurat de multa atentie din partea presei, iar Naomi Campbell a avut un moment memorabil alaturi de doi reprezentanti ai garzilor regale alaturi de care s-a fotografiat la finalul show-ului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.