Apple Watch, cel mai profitabil produs al gigantului american? Apple Watch, cel mai profitabil produs al gigantului american?
Ne mai despart doar 3 zile de momentul în care mult așteptatul ceas inteligent al celor de la Apple va ajunge în mâinile fanilor... Apple Watch, cel mai profitabil produs al gigantului american?

Ne mai despart doar 3 zile de momentul în care mult așteptatul ceas inteligent al celor de la Apple va ajunge în mâinile fanilor nerăbdători din 9 țări, iar analiștii din tehnologie sunt de părere că acest smartwatch va fi cel mai profitabil produs din portofoliul gigantului american.

Astfel, potrivit informațiilor 9to5mac.com, analistul Think Big Analytics, Carl Howe, este de părere că Apple va vinde în primele două săptămâni de prezență pe piață a Apple Watch circa 3 milioane de exemplare. Numărul acestora va fi împărțit între 1,8 milioane de modele Sport, 1,2 milioane de modele cu carcasă și brățară din oțel și 40.000 de ceasuri Edition, vânzările totale generând venituri de peste 2 miliarde de dolari.

Gadget Trends: Astăzi se lansează Apple Watch. La ce preț? – UPDATE

Totodată, oficialul Think Big este de părere că marja de profit a acestor device-uri va fi de peste 60%, în acest caz, Apple Watch urmând să devină cel mai profitabil produs realizat vreodată de gigantul american din tehnologie.

Apple Watch_2

Prețul modelului Sport pornește de la 349 de dolari și ajunge la 399 de dolari, în timp ce modelul cu carcasă din oțel pornește de la 549 de dolari și poate ajunge și la 1.099 de dolari.

Apple Watch disponibil de la 1.849,90 lei, la precomandă, în oferta QuickMobile

Apple Watch Edition, destinat unui segment de cumpărători cu venituri peste medie, este disponibil în 8 variante al căror preț pornește de la 10.000 de dolari și poate ajunge la 17.000 de dolari (carcasele acestor modele sunt din aur).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.