TU ce haircode adopţi în luna mai? TU ce haircode adopţi în luna mai?
Inspiră puternic şi lasă-te învăluită în magia lunii mai, când florile devin laitmotive şi răspândesc în aer un parfum ce hipnotizează fiecare simţ. Luna... TU ce haircode adopţi în luna mai?

Inspiră puternic şi lasă-te învăluită în magia lunii mai, când florile devin laitmotive şi răspândesc în aer un parfum ce hipnotizează fiecare simţ. Luna mai e luna când te simţi frumoasă ca un bujor şi strălucitoare ca o rază de soare care se strecoară dimineaţa prin fereastră ta. E luna când zâmbeşti pentru că te simţi bine. De aceea, în această luna Rowenta sărbătoreşte frumuseţea şi îţi sprijină starea de bine, punându-ţi la dispoziţie produse de styling care îţi aranjează părul şi îţi mângâie şuviţele ca tu să ai cea mai stylish coafură.

Dacă vrei o escapadă la mare de 1, 2 sau orice zi din mai, alege o coafură în ton şi creează bucle lejere cu ondulatorul Respectissim Precious Curls CF3411. Fie că e vorba de bucle rebele, care par ”realizate” de valurile mării, de bucle bine definite, printre care să strecori şi câteva codiţe împletite sau bucle lejere, realizate doar spre vârfuri, accesorizate cu o bentiţă subţire, lăsată pe frunte, ca să obţii un look hippie, ondulatorul de păr Resspectissim Precious Curls CF3411 te ajută să le aranjezi rapid.

Folosind acest ondulator cu înveliş ceramic şi cu funcţia Advance Care, prin care poţi seta temperatura şi timpul de încălzire în funcţie de tipul de par (subţire, mediu sau gros), vei obţine uşor şi rapid buclele dorite, iar coafura ta va părea realizată de cele mai pricepute mâini de hairstylist.

Plimbările în parc devin pastile de voie bună. Unde mai pui că toţi copacii înfloriţi, magnoliile, lalelele şi iarba verde devin peisajul potrivit pentru a realiza cele mai frumoase fotografii. Pregăteşte-te înainte cu ajutorul plăcii Respectissim Liss & Curl SF7640, pentru a crea o coafură spectaculoasă, în câteva minute.

Cu ajutorul ei poţi obţine un păr drept foarte uşor, datorită tehnologiei Straight Optimizer – o inovaţie exclusivistă care permite îndreptarea perfectă a părului la temperaturi joase – în timp ce şuviţele tale rămân la fel de rezistente, că şi cum nu ar fi fost atinse de un aparat de styling. Iar dacă vrei bucle, le poţi realiza tot cu Respectissim Liss & Curl, care, datorită sistemului Pro Curling (inspirat de produsele din saloanele de înfrumuseţare) şi generatorului de ioni încorporat, poţi obţine bucle voluminoase şi strălucitoare.

RO_CF3411_dessus

Mai sau ”Florar” cere ca haircode să porţi flori şi în păr. Accesoriile, cum sunt bentiţele, agrafele sau chiar eşarfele trebuie să înflorească în părul tău. Dar înainte, ca să te asiguri că vei avea un look de nota 10, foloseşte uscătorul de par Silence Respect CV7671 de la Rowenta, care garantează o uscare rapidă şi silenţioasă (de până la 5 ori mai silenţios decât alte uscătoare de păr).

Dacă problema utilizării uscătorului era că părul era deshidratat forţat, Rowenta restabileşte un nou standard al uscării părului cu ajutorul funcţiei Respect, care oferă cu 25% mai puţină deshidratare şi mai multă strălucire. În plus, ca să ai o grijă în minus,  ionii negativi emişi de generatorul integrat captează moleculele de apă în jurul firului de par, pentru a reduce electricitatea statică şi încretirea, lăsând părul moale şi uşor de pieptănat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.