UNDRESS a lansat colectia primavara-vara 2015 UNDRESS a lansat colectia primavara-vara 2015
Inspirata de minimalismul anilor 60, colectia de primavara-vara 2015 a brandului UNDRESS, semnata Madalina Batalu, se adreseaza femeii distincte si discrete, care atrage atentia... UNDRESS a lansat colectia primavara-vara 2015

Inspirata de minimalismul anilor 60, colectia de primavara-vara 2015 a brandului UNDRESS, semnata Madalina Batalu, se adreseaza femeii distincte si discrete, care atrage atentia prin rafinament, simplitate, echilibru si incredere in sine. Minimaliste si monocrome, cele 19 piese ale colectiei definesc universul si filozofia UNDRESS: minimalism,  precizie, feminitate, simetrie,  siguranta, curaj.

Piesa cheie a colectiei o reprezinta camasa rochie, peste care se poate suprapune o  fusta petrecuta conica, o fusta scurta sau o vesta lunga, obtinandu-se astfel tinute care indeamna la originalitate si diferentiere. Din fibre naturale (bumbac, in si matase),  piesele colectiei se remarca prin culori neutre calde (crem, nisipiu, bej) completate de culori tari precum violet intens, rosu cald sau oranj stins.

Hainele pe care le creez se adreseaza femeilor cu un simt al sinelui bine conturat, care stiu sa-si poarte frumusetea si feminitatea fara a fi ostentative. Simplitatea nu inseamna absenta detaliilor sau lipsa de substanta, ci este o reducere la esenta prin indepartarea detaliilor neesentiale. Simplitatea emana putere, autenticitate si asumare.

Madalina Batalu, fondator si designer UNDRESS

UNDRESS este un brand de haine ready-to-wear, care vorbeste despre dezbracarea de temeri si nesigurante si indeamna la regasirea resurselor interioare, a increderii, a curajului si a descoperirii drumului catre sine.  Fondator & designer – Madalina Batalu.

Credite:

Model: Andra Dumitrache – MRA Models

Fotograf: Vlad Birdu

Styling & setting design – Alexandru Nimurad

Make-up & hair – Diana Ionescu

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.