Bitdefender, lansare cu fast în San Francisco! Bitdefender, lansare cu fast în San Francisco!
Bitdfender a lansat pe piaţa din SUA produsul Bitdefender Box, cu care speră să schimbe fundamental piaţa globală a soluţiilor de securitate IT. La lansare... Bitdefender, lansare cu fast în San Francisco!

Bitdfender a lansat pe piaţa din SUA produsul Bitdefender Box, cu care speră să schimbe fundamental piaţa globală a soluţiilor de securitate IT. La lansare au participat, potrivit ZF.ro peste 80 de persoane, printre care şi jurnalişti de la Reuters, Fortune, Wall Street Journal, Bloomberg.

Bitdefender Box, un mix între hardware şi software care promite să “apere” toate obiectele conectate la internet dintr-o casă, este un produs “revoluţionar”, lansat de o companie cunoscută pentru “un antivirus excelent”, care oferă o idee despre cum “va arăta în viitor securitatea IT”, scrie cotidianul american Wall Street Journal despre soluţia lansată ieri noapte în SUA de firma fondată de românii Florin şi Măriuca Talpeş.

Produsul lansat va securiza ceea ce firma cu origini româneşti estimează că va fi noua realitate de zi cu zi în sediile companiilor şi în gospodării: nu doar calculatoare, tablete şi smartphone-uri ci şi smart TV-urile, frigiderele de ultimă generaţie, sistemele de iluminat, sistemele de alarmă conectate la Wi-Fi – în fapt orice obiect conectat la internet.

Conform WSJ, Bitdefender Box costă 200 de dolari şi necesită şi achiziţia unui abonament cu un cost de 100 de dolari pe an.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.