Ai nevoie de vacanță? Îți recomandăm … casa care atârnă pe marginea unei stânci! Ai nevoie de vacanță? Îți recomandăm … casa care atârnă pe marginea unei stânci!
Tocmai am găsit locul perfect pentru a vindeca pe cineva de frica de înălțimi sau, de ce nu, casa perfectă pentru o vacanță departe... Ai nevoie de vacanță? Îți recomandăm … casa care atârnă pe marginea unei stânci!

Tocmai am găsit locul perfect pentru a vindeca pe cineva de frica de înălțimi sau, de ce nu, casa perfectă pentru o vacanță departe de aglomerația orașelor. Vorbim de o casă care atârnă pe marginea unei stânci. Sună ca o dorință de moarte? Deloc.

Creată de Modscape Concept și pe bună dreptate numită “Cliff House” sau Casa de pe Stâncă, locuința (proiectată în largul coastei de sud-vest a Australiei) este considerată o casă de vacanță cu cinci etaje.

Și cum altfel să poți ajunge la primul etaj, decât prin garaj. Iei liftul din garaj, treci pe la fiecare etaj, iar la final ajungi … la parter.

Siguranța a fost pusă pe primul plan, iar casa de vacanță a fost construită din module prefabricate stivuite unul peste altul și ancorate la faleză cu ajutorul unor ace de oțel. Acestea au fost montate ca niște lipitori care se agăța de carenele navelor.

V-am trezit interesul pentru o vacanță pe cinste, nu? Gata bagajul?

casa_vacanta casa_vacanta2 casa_vacanta3 casa_vacanta4 casa_vacanta5

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.