Noi proiecte rezidenţiale la tIMOn. Cât mai costă o locuință în 2015? Noi proiecte rezidenţiale la tIMOn. Cât mai costă o locuință în 2015?
Cel mai mare târg imobiliar din România, tIMOn, care se va desfăşura în perioada 16-19 aprilie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vine cu o... Noi proiecte rezidenţiale la tIMOn. Cât mai costă o locuință în 2015?

Cel mai mare târg imobiliar din România, tIMOn, care se va desfăşura în perioada 16-19 aprilie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vine cu o ofertă de peste 15.000 unităţi locative noi, apartamente şi vile în mai mult de 250 de proiecte amplasate în toate zonele Capitalei, dar şi în ţară.

“Aceasta este cea mai mare ofertă de locuinţe reunită în cadrul unei expoziţii de profil din ultimii 5 ani. La o medie de preţ de 50.000 de euro pe unitate, toată oferta prezentă la tIMOn valorează 750 de milioane de euro. Ofertele exclusive, prezenţa tot mai importană a finanţatorilor şi lansările de noi proiecte au contribuit la poziţionărea tIMOn ca lider pe piaţa de profil. Acest lucru este dovedit şi de faptul că la ediţia din această primăvară, un număr mare de investiţii noi vor fi lansate în premieră în România

Vlad Vlăsceanu, directorul general al tIMOn

Ediţia din această primăvară a tIMOn, un concept one stop shop, aduce în acelaşi loc ofertele a peste 100 de companii imobiliare, precum şi soluţiile de creditare a achiziţiei de locuinţe a 4 bănci.

Nordis_apartament_Herastrau_terasaÎn premieră, exclusiv la tIMOn, vor fi lansate pe piaţa imobiliară 11 noi proiecte rezidenţiale cuprinzând apartamente şi vile, majoritatea în zone centrale şi semicentrale din Bucureşti, cele mai căutate în ultimii doi ani de către dezvoltatorii rezidenţiali.

“Este primul târg cu cea mai mare ofertă de locuinţe în general, dar şi cu cea mai mare ofertă de locuinţe ultracentrale, centrale şi semicentrale. Din zona centrală –  Unirii-Dristor-Mall Vitan- Nerva Traian-Alba Iulia sunt peste 15 proiecte rezidenţiale, iar dacă extindem spre Cotroceni, Herăstrău, Aviaţiei, Tineretului, Parcul Carol, Vitan – Mihai Bravu, 1 Mai, Titan – zone rezidenţiale consecrate, mai întâlnim alte 20-30 proiecte, deci putem spune că cel puţin 50 proiecte sunt amplasate în zone cetrale şi ultracentrale. Este primul târg din ultimii 5 ani în care zona de Sud nu mai domină piaţa imobiliară

Vlad Vlăsceanu, directorul general tIMOn

Cea mai ieftină locuinţă la bloc care poate fi cumpărată la tIMOn este o garsonieră în Fundeni, disponibilă la un preţ de 17.600 de euro, fără TVA. La capitolul vile, cea mai ieftină ofertă se află în Corbeanca, respectiv 59.000 de euro + tva (pentru care se oferă drept bonus si un lot suplimentar de 500 metri pătraţi de teren).

Cel mai scump apartament costă 155.000 euro, în timp ce pentru segmentul vilelor preţul maxim ajunge la 175.000 euro.

Între cele două extreme, paleta de preţuri pe care dezvoltatorii le anunţă în această primăvară este extrem de variată. Astfel, un apartament de 2 camere în Bulevardul Basarabiei este scos la vânzare la 55.400 de euro+TVA, preţ în care sunt incluse un loc de parcare şi boxa, acelaşi tip de locuinţă, dar în Theodor Pallady costă 45.000 de euro+TVA, iar în Piaţa Sudului 39.900 de euro, TVA inclus.

În Vitan-Mihai Bravu, un apartament cu două camere se vinde mobilat la preţuri de 54.000- 69.500 de euro, plus TVA.

La trei camere, preţurile variază de la 48.000 de euro pe Splaiul Unirii, la 83.000 de euro (+loc parcare şi boxă) în Bulevardul Basarabiei sau la peste 100.000 de euro în Dristor, Vitan-Mihai Bravu sau Tineretului.

Şi la vile, oferta este pentru toate buzunarele, astfel că o astfel de locuinţă în 1 Decembrie se vinde cu 75.000 de euro, TVA inclus, una în Buftea cu 79.000 de euro, în timp ce în zona Lacul Tei-Floreasca, preţul urcă la 170.000 de euro, plus TVA.

Locuinţele noi au preţuri de vânzare aproape identice cu apartamentele vechi din zonele respective, iar pe fondul unei oferte diversificate, nu mai există riscul exploziei de preţuri

Vlad Vlăsceanu, directorul general al tIMOn

Apartamente mobilate şi locuri de parcare gratuite, printre facilităţile oferite la tIMOn

Dezvoltatorii şi companiile imobiliare vor acorda facilităţi – mobilă, locuri de parcare, boxe sau loturi de teren, incluse în preţul de vânzare al locuinţei şi discounturi considerabile – care ajung la câteva mii de euro, pe perioada târgului, tIMOn reuşind să cuprindă cea mai atractivă ofertă rezidenţială.

Gindi Group din Israel, care dezvoltă proiectul GVI Town, vinde apartamentele din complexul situat în zona Mihai Bravu, complet mobilate pentru orice contract semnat in perioada targului.

Hercesa Imobiliaria ofera bonus o boxa si un loc de parcare la achizitia unui apartament de 2 sau 3 camere.

Un alt dezvoltator organizeaza Tombola Primăverii, adresata celor care vor semna un contract de rezervare la targ. Aceștia vor intra în tragerea la sorți unde pot câștiga un voucher în valoare de 25.000 euro, pe care îl pot folosi în procesul de achiziționare al casei. Extragerea va avea loc la finalul lunii mai. În complexul Caisului Residence, din zona Fundeni, dezvoltatorul oferă gratuit un loc de parcare pentru rezervările pe durata târgului.

Evocasa Selecta (1)Locuinţele Cubic Residence se vând cu un discount de 5% pe perioada tIMOn, în timp ce dezvoltatorul Adama va pune la dispoziţia clienţilor în cadrul standului o ramă interactivă tip LCD prin intermediul căreia vizitatorii vor putea vedea şi testa singuri proiectele Adama şi calitatea lor, fiind prezentate toate detaliile proiectelor, de la informaţii privind structura de rezistenţă, imagini din timpul construcţiei, finisaje, locaţie etc.

Pentru apartamentele dintr-un proiect ultracentral, Coldwell Banker va opera pe perioada targului sub sloganul „pe perioada targului, taiem TVA-ul!”, oferind astfel un discount de 5% pentru studiouri si apartamentele de 2 si 3 camere!

Targul Imobiliar National tIMOn incepe joi, 16 aprilie 2015, in pavilionul expozitional din Piata Constitutiei din Bucuresti si va fi deschis pana duminica, intre orele 10.00 – 20.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.