New Trends: Time Escape, un nou joc real de evadare New Trends: Time Escape, un nou joc real de evadare
O nouă activitate de petrecere a timpului liber se conturează în București și în alte câteva orașe din țară în rândul celor pasionați de... New Trends: Time Escape, un nou joc real de evadare

O nouă activitate de petrecere a timpului liber se conturează în București și în alte câteva orașe din țară în rândul celor pasionați de jocuri, puzzle-uri și enigme: jocurile de evadare. Pentru aceștia, Time Escape (www.time-escape.ro) a deschis la începutul acestei luni primele sale camere: Idele lui Martie și Castelul.

Dezvoltatorul conceptului și antreprenorul care a dat viață acestui proiect este o tânără de 24 de ani, Anca Meliu, absolventă de Comunicare în Anglia.

„Am ales să mă întorc în România cu încredere că sunt multe oportunități nexploatate acasă și că poți să fii antreprenor, împotriva tuturor semnalelor negative pe care le primeam în Anglia. După mai mult de trei ani de consultanță în Londra și în București, am pus pe picioare, alături de doi parteneri, un joc real de evadare, pe o piață locală deja competitivă

Anca Meliu, Creative Partner Time Escape

Proiectul Time Escape a fost gândit ca o alternativă accesibilă de petrecere a timpului liber, bazată pe joacă activă, în echipă – o pauză de la ecrane și monitoare, de la viața sedentară. Time Escape se diferențiază prin faptul că jucătorii, nu jocul, sunt în prim-plan. Ei sunt eroii, ei pot schimba istoria în cele două camere:

  • În camera Idele lui Martie, unde Mașina Timpului îi duce cu o oră înainte ca Cezar să fie asasinat, călătorii trebuie să găsească mecanismul și soluția de evadare pentru a-l avertiza.
  • În Castelul, eforturile călătorilor în timp, ajunși în 1897 în camera contelui Dracula, sunt concentrate pe a evada înainte ca acesta să se trezească.

Rezervările pentru Time Escape se pot face începând cu această săptămână direct pe website: www.time-escape.ro/rezervari. Vă puteți juca oricând, de luni până duminică, între orele 9:00 și 22:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.