Alexandru Oprea pleacă de la RCS & RDS după 18 ani de activitate Alexandru Oprea pleacă de la RCS & RDS după 18 ani de activitate
RCS & RDS anunţă că, începând cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General ṣi Preṣedinte al Consiliului de Administraţie RCS &... Alexandru Oprea pleacă de la RCS & RDS după 18 ani de activitate

RCS & RDS anunţă că, începând cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General ṣi Preṣedinte al Consiliului de Administraţie RCS & RDS, îṣi încetează colaborarea cu compania, după 18 ani de activitate.

Alexandru Oprea a adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea companiei ca un jucător puternic pe piaţa de telecomunicaţii din România, dar ṣi un important trust media format din nouă televiziuni.

“Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea ṣi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România.

Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă ṣi va ramane cel puţin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca ṣi proiectele Digi Sport ṣi Digi 24, precum canalele de documentare ṣi film să îṣi continue ascensiunea ṣi să rămână aceleaṣi demersuri media spre civilizaţie ṣi profesionalism, aṣa cum au fost concepute.

Îmi doresc ca ṣi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS ṣi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil.” a declarat Alexandru Oprea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.