Gindi reia investitiile: 20 mil. euro pentru complexul GViTown din zona Mihai Bravu Gindi reia investitiile: 20 mil. euro pentru complexul GViTown din zona Mihai Bravu
Gindi Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, va investi 20 de milioane de euro în constructia proiectul GViTown din Soseaua... Gindi reia investitiile: 20 mil. euro pentru complexul GViTown din zona Mihai Bravu

Gindi Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, va investi 20 de milioane de euro în constructia proiectul GViTown din Soseaua Vantului din sectorul 3 din Bucuresti. Fondurile pentru dezvoltarea complexului provin din surse proprii ale companiei. Complexul GViTown cuprinde 324 de locuinţe si este dezvoltat în parteneriat cu firma Real-Sol, deţinută de Shimon Galon.

Constructorul proiectului a fost desemnata compania Danya Cebus, jucator cu experienta pe piata romaneasca imobiliara.

Proiectul GViTown din zona Mihai Bravu va fi dezvoltat în patru faze, în primă etapă urmând să fie construite 81 de apartamente – studio-uri şi apartamente cu 2 camere, pe suprafeţe începând de la 50 metri pătraţi.

Am început deja constructia complexului cu ajutorul celor mai experimentati manageri de proiect si constructori si avem incredere ca este un produs bun, bine adaptat pietei romanesti. Este un moment bun ca dezvoltatorii sa reia proiectele incepute in Romania inainte de izbucnirea crizei, avand in vedere ca cererea de locuinte noi este inca uriasa, în timp ce dezvoltarile de calitate au fost modeste in ultimii sase-sapte ani” (Shimon Galon).

Preţurile de vânzare a locuintelor din complex încep de la 54.500 de euro. Finalizarea primei etape a proiectului este prevazuta pentru primavara anului viitor, urmând ca livrarea completa sa se realizeze la sfarsitul anului 2017.

Proiectul va fi lansat la ediţia din această primăvară a Târgului Imobiliar Naţional – tIMOn care va avea loc între 16 şi 19 aprilie, în Piaţa Constituţiei.

Gindi Group este specializat în domeniul constructiilor rezidentiale de lux, dar si pentru clasa medie, iar în ultimii zece ani a dezvoltat peste 5.500 de apartamente în 12 orase din Israel, inclusive Tel Aviv.

Proiectul GViTown este primul dintr-o serie de investitii pe care Gindi Group intentioneaza sa le realizeze pe piata rezidentiala romaneasca.

Firma Real-Sol, înfiintata anul trecut de Shimon Galon, care a fost implicat în dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare, precum complexul de birouri City Gate din Bucureşti, America House si Europe House dar şi complexul de locuinţe Rose Garden de lângă Obor, este singura companie romaneasca ce ofera servicii integrate în domeniul imobiliar – financing, engineering & marketing – atat pentru dezvoltatori cat si pentru clientii finali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.