Escapadă de weekend la Bruxelles de la 119 euro Escapadă de weekend la Bruxelles de la 119 euro
Transportatorul aerian național, TAROM, vine cu o nouă ofertă pentru cei care sunt în căutarea unei destinații interesante de city break. Astfel, compania scoate... Escapadă de weekend la Bruxelles de la 119 euro

Transportatorul aerian național, TAROM, vine cu o nouă ofertă pentru cei care sunt în căutarea unei destinații interesante de city break.

Astfel, compania scoate la vânzare bilet de avion pe ruta București-Bruxelles cu prețuri ce pornesc de la 119 euro pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse. Așa cum ne-a obișnuit, TAROM include în prețul biletului și transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) și a unui bagaj de mână cu o greutate de până la 10 kg.

Un oraş unic în ceea ce priveşte componenta sa internaţională – un sfert din locuitori sunt străini şi cu greu se poate găsi un amestec mai variat de etnii -, Bruxelles poate fi o destinație extrem de convenientă pentru turiștii care vor să-l descopere, aceștia putând transforma o escapadă de un weekend într-una extinsă, grație celor 12 frecvențe săptămânale pe care le au cursele efectuate de TAROM.

Bruxelles este capitala Belgiei, sediul guvernului și parlamentului federal, precum și a mai multor entități federale: Regiunea Capitalei Bruxelles, Regiunea Flandra și comunitățile franceză și flamandă. De asemenea Bruxelles este una din cele trei capitale ale Uniunii Europene (împreună cu Luxemburg și Strasbourg), sediul Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (OTAN), a Uniunii Europei Occidentale și a organizației EUROCONTROL.

bruxelles2015Arhitectura oraşului este caracterizată de un amestec de vechi şi nou, începând cu clădirile medievale cu străduţe înguste din centrul vechi, până la bulevardele şi clădirile moderne. Străduţe pietruite şi înguste se deschid în Grand-Place, piaţa medievală cu clădiri bogat ornate şi cu o atmosferă plină de viaţă. Piaţa Mare din Bruxelles este una dintre cele mai frumoase din întreaga Europă.

În plus, pe lista de obiective pe care turiștii nu ar trebui să le rateze se numără și statuia Manneken Pis, Atomium (un  monument renumit al atomului de fer, mărit de 150 de miliarde de ori; a fost construit cu prilejul Expoziției Mondiale din 1958), Teatrul Regal al Monedei, locul unde s-a proclamat independența Belgiei în 1830, Parcul Jubileului, Catedrala Sfântul Mihail și Sfânta Gudura sau Basilica de la Koekelberg, a 5-a din lume ca mărime.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.