Ciocolată regală, lansată la Palatul Elisabeta Ciocolată regală, lansată la Palatul Elisabeta
Palatul Elisabeta a găzduit, luni, 6 aprilie 2015, evenimentul de prezentare a primelor produse de ciocolată cu nume regal realizate de compania Kandia Dulce.... Ciocolată regală, lansată la Palatul Elisabeta

Palatul Elisabeta a găzduit, luni, 6 aprilie 2015, evenimentul de prezentare a primelor produse de ciocolată cu nume regal realizate de compania Kandia Dulce. Evenimentul s-a desfășurat în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.

Compania Kandia Dulce a prezentat gama de tablete de ciocolată „Kandia Regal”, o încununare a celor o sută douăzeci și cinci de ani de istorie comună a Casei Regale a României și a primei fabrici de ciocolată din țara noastră.

Noua gamă de ciocolată Kandia Regal conține trei sortimente: ciocolata cu lapte „Alteța Sa Regală Principesa Margareta”, ciocolata amăruie „Alteța Sa Regală Principele Radu”, cu 55 % cacao, precum și ciocolata amăruie „Castelul Peleș”, cu 75 % cacao.

Lansare-Ciocolata-Regala-Palatul-Elisabeta-6apr2015-c-Casa-MS-Regelui-foto-Daniel-Angelescu-1Evenimentul de la Palatul Elisabeta a celebrat începerea Săptămânii Mari a Paștelui. Cu această ocazie, au susținut un recital de muzică clasică bursierii programului „Tinere Talente” desfășurat de Fundația Principesa Margareta a României.

De asemenea, la eveniment au luat parte tineri și vârstnici, beneficiari ai Centrului Comunitar „Generații” al Fundației Principesa Margareta a României, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Fondată în anul 1890, Kandia Dulce este cel mai mare producător român de dulciuri, portofoliul actual de produse cuprinzând mărcile Rom, Măgura, Kandia, Primola, Laura, Sugus și Silvana.

Cu o poziție solidă în piața de ciocolată, lider în segmentul de batoane și miniprăjituri, cu o ofertă bogată în piata de biscuiți și produse zaharoase, compania este axată, în principal, pe piața din România, dar și pe unele piețe externe unde se află comunități importante de români.

Începând cu 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor al Casei Regale a României, titlu acordat de către Majestatea Sa Regele Mihai I.

  • pletea florentina

    09/04/2015 #1 Author

    no comment…pana nu simt ce gust are,apoi ne dam si cu parerea.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.