Ponturi pentru Iepuraşul de Paște: jucăriile din lemn Ponturi pentru Iepuraşul de Paște: jucăriile din lemn
Un vechi proverb spune că fiecare copil primeşte de la Iepuraş ceea ce merită! Mă rog, nu e chiar un proverb, dar e o... Ponturi pentru Iepuraşul de Paște: jucăriile din lemn

Un vechi proverb spune că fiecare copil primeşte de la Iepuraş ceea ce merită! Mă rog, nu e chiar un proverb, dar e o reţetă aproape sigură pentru a vă asigura liniştea de care aveţi nevoie pentru a schiţa lista de cadouri pentru Paşte.

Oferta de jucării este nelimitată, însă cele din lemn conduc detaşat, fiind preferate atât de părinţi, pardon, de Iepuraş, cât şi de copii. Şi pentru că nu mai este foarte mult timp pentru cumpărături, ne-am gândit să oferim Iepuraşului nişte ponturi cu care să nu dea greş în faţa micuţilor.

jucarii (3)Pentru copiii mai mari de 1 an, un puzzle incastru, cu teme de sezon, fluturaşi şi buburuze, reprezintă o jucărie educativă foarte potrivită. Puzzle-ul este realizat din lemn, dar are şi părţi textile.

Chiar dacă există riscul să vă încurcaţi încercând să răspundeţi la vechea întrebare- ce a fost mai întâi, oul sau găina? Un puzzle cu această temă reprezintă un suport recomandat pentru o lecţie despre cicluri de viaţă.

jucarii (5)Dacă vă doriţi un ajutor la bucătărie, la frământat cozonaci şi vopsit ouă, încercaţi o mini bucătărie din lemn, de culoare verde; chiar şi băieţeii se vor bucura de ea!

jucarii (1)

Cum din lista de cadouri nu putea să lipsească vedeta acestor zile, nu ocoliţi iepuraşul mergător cu forme.

jucarii (2)

Copilaşii mai mari se vor bucura, cu siguranţă, de o fabrică verde, un adevărat laborator botanic.

jucarii (4)

Noi ne-am inspirat de la Jucării educative in lemn; îi găşiţi aici https://www.facebook.com/pages/Jucariieducative-Lemn/257065711143938?fref=ts.

Lista rămâne deschisă şi vă dorim să o completaţi cu multă dragoste şi bucurie, daruri atât de preţioase pentru cei mici!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.