Simona Patruleasa: “E primul an in care Ingrid merge sa ia lumina in Noaptea de Inviere” Simona Patruleasa: “E primul an in care Ingrid merge sa ia lumina in Noaptea de Inviere”
Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D,  a spus ca acesta va fi primul Paste cand va merge cu fiica sa, Ingrid, sa ia lumina... Simona Patruleasa: “E primul an in care Ingrid merge sa ia lumina in Noaptea de Inviere”

Simona Patruleasa, prezentatoarea Stirilor Kanal D,  a spus ca acesta va fi primul Paste cand va merge cu fiica sa, Ingrid, sa ia lumina in Noaptea de Inviere. Vedeta Kanal D a povestit ca acesta va fi si anul in care o va invata pe fiica sa ritualul incondeierii oualor.

“Daca pana anul acesta, in Noaptea de Inviere, Ingrid statea acasa cu bunica, anul acesta va merge cu noi la biserica. E primul an in care Ingrid va merge sa ia lumina in Noaptea de Inviere. Vom incondeia oua si o vom ajuta pe bunica la preparatele traditionale de Paste. Ingrid este nerabdatoare si deja a inceput sa incondeieze cu creioane colorate ouale din frigider J”, a povestit Simona Patruleasa.

Prezentatoarea Stirilor Kanal D a spus ca in fiecare an, de Paste, sarbatoreste alaturi de familie. “Pastele este o sarbatoare pe care o petreci in familie. Intoarcerea la tine insati inseamna de fapt intoarcerea la cei dragi”, a adaugat vedeta.

Simona Patruleasa si Ingrid

 • Eric Victor

  06/04/2015 #1 Author

  Din pacate, stirile de genul acesta nu imi plac. Sincer sa fiu nu ma intereseaza viata vedetelor si ce fac ele. Sunt oameni ca si noi si au obiceiuri la fel ca noi. Nu sunt cine stie cine !

  Reply

 • Sofica Mihaela

  06/04/2015 #2 Author

  Frumos din partea ei ca inca de la o varsta frageda isi educa fata intr-un spirit crestin, initiind-o in traditia crestin-ortodoxa.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.