Wizz Air își extinde prezența în Polonia și deschide 5 noi rute Wizz Air își extinde prezența în Polonia și deschide 5 noi rute
Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața europeană, deschide cea de-a 21-a... Wizz Air își extinde prezența în Polonia și deschide 5 noi rute

Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața europeană, deschide cea de-a 21-a bază la Lublin (Polonia) pe 14 septembrie 2015, urmând să aloce o aeronavă nouă Airbus A320 și să crească în continuare zborurile din regiune.

Orașul, care devine a 6-a bază din Polonia a companiei, beneficiază deja de curse Wizz. Noua aeronavă va crește la 6 numărul de rute oferite și va asigura creșterea cu 115% a capacității anuale de transport de la aeroportul local. Compania consideră că această creștere va impulsiona piața muncii din aviația locală și din turism în condițiile în care consumatorii vor avea access la mai multe rute low cost.

Cele mai noi rute Wizz Air din Lublin:

Rută Zile de operare Dată de început Tarife
Bruxelles Charleroi luni, vineri 14 septembrie PLN 39
Doncaster Sheffield marți, joi, sâmbătă 15 septembrie PLN 79
București – Londra Luton miercuri, duminică 16 septembrie PLN 79

Astfel, Wizz Air va opera 3 noi rute de la noua bază din Lublin către Bruxelles Charleroi, Doncaster Sheffield și Glasgow din 15 septembrie cu o frecvență de până la 3/săptămână. De asemenea, vor crește și frecvențele pe rutele existente și foarte populare din Lublin, către Londra și Oslo Torp.

Compania a mai anunțat și o nouă rută de la Wroclaw la Stockholm Skavsta, precum și faptul că zborul de la Poznan la Milano Bergamo va deveni permanent, ambele de la 15 septembrie 2015.

Odată cu aceste mutări Wizz Air oferă un număr total de 113 rute din Polonia către 20 de țări, de la 7 aeroporturi din Polonia. Biletele sunt deja disponibile de la doar 39 PLN (preț pe un singur segment cu toate taxele și comisioanele obligatorii incluse).

Cele mai noi rute Wizz Air din Lublin:

Destinație Frecvență Dată de început
Londra Luton De la 5 la 7 15 septembrie
Oslo Torp De la 3 la 4 21 decembrie

“Primul zbor WIZZ a decolat din Polonia în 2004 și în ultimii 11 ani am câștigat încrederea și fidelitatea clienților polonezi. Am dezvoltat și am adăugat aeroporturi regionale în rețeaua noastră, am extins constant operațiunile din Polonia și anunțul de atăzi subliniază încă o dată angajamentul nostru față de această țară. Am așezat Lublin pe harta aviației în 2012, iar acum va deveni cel de-al 6-lea aeroport polonez unde ne stabilim o bază operațională. Noua bază va crea locuri de muncă la Wizz Air și la partenerii noștri de business și ne va permite să oferim mai multe tarife reduse în Polonia. Suntem nerăbdători să le urăm bun venit pasagerilor polonezi la bord, ai căror vizitatori se pot bucura de servicii prietenoase pe 113 rute către 48 de destinații interesante WIZZ”, a declarat György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 55 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 360 de rute care asigură legătura între 110 destinaţii din 37 de ţări. Compania a transportat 15,8 milioane de pasageri în 2014. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Cele mai noi rute Wizz Air din Lublin:

Rută Zile de operare Dată de început Tarife
Wroclaw – Stockholm Skavsta marți, sâmbătă 15 Sept PLN 39
Poznan – Milan Bergamo marți, sâmbătă 15 Sept PLN 39
  • Sofica Mihaela

    03/04/2015 #1 Author

    Felicitari pentru extindere si mult succes pe viitor. Remarc cu placere ca din rutele importante internationale face parte si ruta Bucuresti – Londra, ceea ce ma face sa cred ca suntem si noi un punct important pe harta Europei.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.