Un film românesc intră în competiție la Hollywood! Un film românesc intră în competiție la Hollywood!
Filmul “CEL ALES”, produs și regizat de Cristian Comeagă a fost inclus în selecția oficială a Festivalului Internațional North Hollywood Cinefest 2015, care se... Un film românesc intră în competiție la Hollywood!

Filmul “CEL ALES”, produs și regizat de Cristian Comeagă a fost inclus în selecția oficială a Festivalului Internațional North Hollywood Cinefest 2015, care se va desfașura la Carl Laemmle Theater din cetatea filmului, între 10 și 16 aprilie.

“Cel ales” este inclus în competiția de lungmetraj ficțiune și va fi proiectat pe 15 aprilie. Regizat de Cristian Comeagă si avându-i în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte, “Cel ales” urmează a fi lansat în cinematografele din România pe 24 aprilie.

Regizorul, scenaristul și producătorul Cristian Comeagă își descrie filmul ca fiind “o istorisire mărturisită, un discurs subiectiv. Nicio întâmplare, loc sau personaj nu spune despre mine, dar toate la un loc mă povestesc pe de-a-ntregul. De aceea, de data asta, mi-e și ușor și greu să pledez”.

Pe la începutul anilor ’80, pe când era încă elev, domnul X a fost ajutat să fugă din țară tocmai de cei care erau puși să-l țină în ea cu orice preț. Ani mai târziu, i-au cerut și ei un favor, la schimb: o crimă. S-a împotrivit întâi, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, în timp ce el a trebuit să părăsească țara de adopție, renunțând la identitate, la familie, la toată viața sa. Credea că a pierdut totul, dar a descoperit recent că mai are încă mult de pierdut.

CEL ALES - Olimpia Melinte Bogdan Stanoevici (4)

“Asta nu se va întâmpla”, își spune acum domnul X, în timp ce conduce mașina printr-o țară care nu mai e a lui, în căutarea ieșirii din labirintul în care a intrat cu treizeci de ani în urmă.

Produs de Domino Film, companie “răspunzătoare” pentru trei din filmele lui Nae Caranfil: “Asfalt tango”, “Filantropica” și “Restul e tăcere”, dar și pentru comediile “Tache” și “La bani, la cap, la oase” și distribuit de InterComFilm Distribution, “Cel ales” va fi lansat în România pe 24 aprilie, pe 50 de ecrane din întreaga țară.

Cel ales

 • Sofica Mihaela

  03/04/2015 #1 Author

  Din scurta prezentare a filmului, imi dau seama ca actiunea este una cu potential si cu siguranta vom mai auzi de el pe plan international. Interesanta aparitia Laurei Cosoi intr-un film care se vrea de anvergura.

  Reply

 • Eric Victor

  03/04/2015 #2 Author

  Cu siguranta trebuie sa ne facem o imagine in lumea filmelor deoarece stim sa facem si noi filme bune ce pot capta si face pe cel care il vizioneaza sa traiasca din plin! Bravo celor care au facut acest film si multumim voua ca ne-ati anuntat!

  Reply

 • Staicu Mihaela

  04/04/2015 #3 Author

  Chiar ma bucur sa vad ca in sfarsit romanii pot arata ceea ce pot. Sunt sigura ca filmul este foarte bun si sper sa castige.

  Reply

 • George

  05/04/2015 #4 Author

  Abia astept sa vad acest film, mai ales ca are o distributie atat de buna. Felicitari cinematografiei romanesti.

  Reply

 • pletea florentina

  09/04/2015 #5 Author

  ar fi chiar culmea ca filmul sau teatrul romanesc sa nu ajunga mai sus decat este in prezent…ce naiba suntem printre cele mai bune neamuri de povestitori.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.