Tommy Hilfiger a deschis un nou magazin în Paris Tommy Hilfiger a deschis un nou magazin în Paris
Designerul de modă american Tommy Hilfiger a găzduit un eveniment exclusivist pe 31 martie, pentru a sărbători deschiderea unui nou magazin Tommy Hilfiger în... Tommy Hilfiger a deschis un nou magazin în Paris

Designerul de modă american Tommy Hilfiger a găzduit un eveniment exclusivist pe 31 martie, pentru a sărbători deschiderea unui nou magazin Tommy Hilfiger în Paris. Situat pe Boulevard des Capucines 43, magazinul se află în arondismentul 9, lânga Place de la Madeleine și vizavi de sala de muzică L’Olympia Bruno Coquatrix, laolaltă cu un mix eclectic de retaileri locali şi internaţonali de lux.

“Deschiderea noului nostru magazin pe bulevardul Des Capucines reprezintă un moment interesant pentru brandul nostru, iar noua locaţie este perfectă ca flagship store pe Champs-Élysées”, a spus Tommy Hilfiger. “Parisul este incredibil de inspiraţional și continuă să joace un rol important pentru brand-ul nostru pe piața franceză.”

Magazinul Tommy Hilfiger de pe Boulevard des Capucines este situat într-o clădire de secol 19, care a fost o bancă, și a păstrat multe din elementele arhitecturale originale în timpul reamenajării. Magazinul găzduieşte mai multe colecţii ale brandului, incluzând Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, menswear, womenswear, lenjerie de corp , încălțăminte şi accesorii.

Rita Ora

Rita Ora

La eveniment au participat celebrități, inclusiv Tommy și Dee Hilfiger, care a purtat un top din satin vişiniu si pantaloni din satin negri din colecţia Hilfiger, supermodelul Behati Prinsloo, care a purtat o rochie de catifea vişinie fără mâneci din Colecţia Hilfiger, cântăreața și compozitoarea Rita Ora, care a purtat o rochie cu paiete negre şi albastre şi o capă Alumni din Hilfiger Collection, reprezentanţii street-style-ului new yorkez Olivia Palermo și Johannes Huebl, care s-au alăturat, de asemenea, festivităţii; Olivia a purtat o rochie creponată burgundy cu albastru cu mânecă lungă și Johannes a purtat Tommy Hilfiger Tailored.

Alţi oaspeți au fost actriţele franceze Leila Bekhit, Virginie Ledoyen, Ludivine Sagnier, Lou Le Sage, Joséphine de la Baume, Marie-Ange Casta, Ophélie Meunier și Deborah François, toate purtând Hilfiger Collection.

De asemenea, au fost prezenţi actorii Hugo Becker și Jeremy Kapone, ambii purtând Tommy Hilfiger Tailored.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.