Romanian CSR Awards 2015 și-a desemnat câștigătorii Romanian CSR Awards 2015 și-a desemnat câștigătorii
A treia ediție a celei mai importante competiții dedicate responsabilității sociale corporative – Romanian CSR Awards – și-a desemnat ieri seară câștigătorii. Au fost... Romanian CSR Awards 2015 și-a desemnat câștigătorii

A treia ediție a celei mai importante competiții dedicate responsabilității sociale corporative – Romanian CSR Awards – și-a desemnat ieri seară câștigătorii. Au fost acordate 41 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact în comunități în anul 2014.

În cadrul galei au fost acordate și patru premii speciale, câștigătorii acestora fiind nominalizați de către echipa CSRmedia.ro. Astfel, la categoria Leader CSR a fost desemnată Corina Vasile, Communication & PR Director Raiffeisen Bank, pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea domeniului Responsabilității Sociale Corporative în România.

La categoria Star CSR a fost premiată Andreea Răducan, pentru eforturile de susținere a dezvoltării tinerilor sportivi, de promovare a sportul și a principiilor unei vieți sănătoase, iar la categoria Blogger Responsabil a fost desemnat câștigător Marius Matache. Un premiu special a fost acordat și echipei București FM pentru emisiunea “Eu Aleg Romania”.  Lista completa a castigatorilor poate fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro

csr mediaGala Romanian CSR Awards este o recunoaștere a eforturilor companiilor de a susține comunitățile în care activează și o răsplată pentru oamenii care s-au implicat și au făcut posibilă implementarea proiectelor de responsabilitate socială. Mulțumim partenerilor care au avut încredere în echipa CSRmedia.ro și au susținut organizarea acestei gale – GSK Romania, Holcim și Telekom România”, a declarat Lăcramioara Botezatu, organizator al competiției Romanian CSR Awards.

Și în acest an s-au aliniat la start peste 100 de proiecte implementate pe parcursul anului trecut, valoarea estimativă a finanțării acordată pentru derularea acestora depășind 4,6 milioane de euro. Proiectele înscrise în competiție au fost evaluate de către opt membri ai juriului, care au ținut cont de impactul și relevanța proiectelor pentru comunități, numărul de beneficiari, de angajați și voluntari implicați în proiect, dar și de eficiența bugetului investit.

 • Sofica Mihaela

  03/04/2015 #1 Author

  Felicitari participantilor si mult succes pe viitor!

  Reply

 • Eric Victor

  03/04/2015 #2 Author

  Frumos frumos frumos! Foarte multe proiecte inscrise ceea ce ne demonstreaza ca vrem schimbare!!!

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.