Cât de greu poate fi să alegi mobilierul pentru noua locuinţă? Cât de greu poate fi să alegi mobilierul pentru noua locuinţă?
A venit momentul acela în viața când îți iei inima în dinți și faci pasul cel mare. Te gândești bine-bine înainte și îți dai... Cât de greu poate fi să alegi mobilierul pentru noua locuinţă?

A venit momentul acela în viața când îți iei inima în dinți și faci pasul cel mare. Te gândești bine-bine înainte și îți dai seama că este momentul. Așa a fost și la noi.

Ne-am gândit că rata la un viitor apartament cumpărat prin programul Prima Casă este cam la aceeași valoare ca actuala chirie pe care o plătim. Așa că am făcut noi câteva calcule și am trecut la fapte. Am plătit o rezervare și acum așteptăm ca dosarul cu acte să fie aprobat de instituțiile financiare.

Și ce poți să faci altceva atâta timp cât aștepți în gol să fie totul ok? Noi am început să ne facem planuri de cum vom mobila noua locuință. Și am început, deja, să dăm raite prin magazinele de electro-IT și de mobilă.

Week-end-urile trecute ne-am ales echipamentul de bucătărie și am trecut, apoi, pentru prima dată prin Lem’s, magazinul celor de la Lemet, deschis anul trecut în Vulcan Value Centre din București.

Nu exagerez când spun că am poposit mai mult de o oră, timp în care am fost de mai multe ori în situația de a spune: gata, canapeaua asta o cumpărăm! Ba asta… și am continuat tot așa timp de minute bune. Mobilierul lor este fabricat în România și, recunosc, este gândit pentru casele românilor. Poate acesta este şi motivul pentru care ne-a fost aşa greu să alegem!

Canapea-MODULARA-Lems

Am testat pe rând mai multe modele și am aflat de la consilierii de vânzări că programul MODULAR de canapele este extrem de flexibil. Trebuie doar să te “joci” cu modulele și culorile disponibile pentru a crea canapeaua care se potrivește perfect în casa ta! Iar opțiunile unei configurații pot să fie: cu braț, fără braț, cu taburet, cu tetierele rabatabile pe cinci niveluri de înălțime, pentru a asigura o poziție ergonomică a zonei cervicale și a capului, etc.

În plus, am sesizat (mai mult Simona – prietena mea) că stofele și imitație piele din colecțiile Lem’s sunt de bună calitate și poți avea siguranța rezistenței în timp și a unei întrețineri ușoare.

Practic doar îţi imaginezi ce îţi doreşti şi cu siguranţă la Lem’s găseşti o soluţie pentru a pune în practică! Într-un târziu, ne-am dat, totuși, seama că încă nu avem unde să depozităm canapeaua până ne mutăm și am început să aruncăm o privire și la alte produse ale celor de la Lem’s cu promisiunea mea către Simon că de aici cumpărăm canapeaua de living.

Și cum sigur vă imaginați, nu am ieșit cu mâna goală. În drumul spre ieșirea din magazin, Simona a pus ochii pe o măsuță de cafea. Drăguță, ce-i drept. Și cum nu aveam așa ceva nici în actualul apartament, am decis să ne înnoim și înfrumusețăm și noi casa de Paște. În plus, am considerat că este o investiție bună și pentru noua locuință și am fost de acord să o cumpărăm. Acum așteptăm musafiri!

masuta de cafea noto

 • Sofica Mihaela

  03/04/2015 #1 Author

  Pentru a rezista intr-o piata atat de mare si de dinamica, cum este piata de mobilier, prima conditie ce trebuie indeplinita e diversitatea si inovatia design-ului, combinat intr-un raport calitate-pret accesibil. De cate ori intru intr-un magazin de-al lor, regret ca nu am o casa mult mai mare, ca sa ma pot ocupa cu mobilatul ei, asa cum propun cei de la Lem’s, pentru ca gasesc mereu alte si alte propuneri de design absolut fantastice si inovative.

  Reply

 • Aluculesei Brindusa

  03/04/2015 #2 Author

  mereu sunt in pana de idei cand este vorba sa cumpar mobilier pentru locuinta mea!

  Reply

 • Goia Ana Maria

  03/04/2015 #3 Author

  Si noi am cumparat o canapea de la Lems si e foarte buna 🙂 , pret + calitate.

  Reply

 • Cristina_V

  03/04/2015 #4 Author

  As fi apreciat mai multe sugestii de mobilare a locuintei…

  Reply

 • Camelia Croitor

  04/04/2015 #5 Author

  si eu caut o canapea pentru salon… tot la bloc… si sincer tot inspre Lem’s ma indrept

  Reply

 • Eric Victor

  05/04/2015 #6 Author

  Mereu esti in pana de idei cand iti cauti mobilier sa iti aranjezi casa deoarece lucrurile pe care le vei cumpara ar trebui sa iti placa dar si sa tina o perioada de timp. Nu schimbi mobilierul in fiecare zi dupa ce vezi inca ceva ce tia atras atentia.

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.