De ce car kit-urile Parrot te pot ajuta să devii un șofer mai bun? De ce car kit-urile Parrot te pot ajuta să devii un șofer mai bun?
Într-o lume a comunicării, distragerea atenţiei în trafic a devenit o realitate de neignorat, iar sistemele car kit sunt deja o necesitate. Pentru siguranța... De ce car kit-urile Parrot te pot ajuta să devii un șofer mai bun?

Într-o lume a comunicării, distragerea atenţiei în trafic a devenit o realitate de neignorat, iar sistemele car kit sunt deja o necesitate. Pentru siguranța și confortul nostru când suntem la volan, fără niciun risc, Falcon Electronics recomandă gama de car kit-uri Parrot MKi. Noi le-am testat în traficul din Capitală și recunoaștem: merită investiția. De ce?

Simplu. Cu car-kit-urile Parrot MKi se pot efectua apeluri în doar câteva secunde din interiorul mașinii, fără a fi nevoie să atingem telefonul, o dată ce s-a conectat prin Bluetooth. Apelurile sunt transmise direct prin boxele autovehiculului pentru un confort perfect. Mai mult, se pot conecta și folosi simultan două telefoane mobile. Utilizarea acestora este facilă și intuitivă, prin intermediul meniului accesibil vocal.

Tot în boxele mașinii se poate asculta muzica preferată, doar conectând telefonul iOS, Android sau compatibil Bluetooth Stereo (A2DP) sau orice player USB prin cablul inclus. În plus, sunetul stereo este puternic și profund, prin funcția Virtual SuperBass. Calitatea audio incontestabilă, indiferent de zgomotul din fundal este asigurată și de un microfon extern, dublu, dar și de software-ul de procesare digitală a semnalului, de ultimă generație (DSP-3).

Pentru a păstra mereu ochii la drum, se pot accesa toate caracteristicile oferite de gama Parrot Mki direct de pe bord sau de pe volan, prin telecomanda wireless inclusă.

Unul din modelele testate, Parrot MKi9200 este un sistem avansat de car kit, ce permite efectuarea de apeluri telefonice în siguranță, în timp ce pe ecranul color 2,4” de înaltă rezoluție se afişează clar agenda telefonică, Id-ul și poza apelantului şi setările telefonului.

Pentru muzica preferată, pe ecran vor fi afișate grafica albumului și a melodiei redate, dar și lista completă a melodiilor împreună cu numele artistului, titlul melodiei şi coperta albumului (în funcţie de ID tagul pieselor şi albumelor muzicale). Mai mult, pentru cât mai multă informaţie, sistemul dispune de un cititor de card SD compatibil SDHC.

Cel mai nou sistem de car kit portabil Parrot, MINIKIT Neo 2 HD, distribuit de Falcon Electronics, este compatibil cu tehnologia vocală HD, ultima generaţie pentru calitatea vocală a sistemelor de telefonie, și oferă un sunet de înaltă definiție.

Falcon Electronics anunță lansarea pe piața locală a Parrot MINIKIT Neo 2 ediția HD, noul sistem portabil hands-free Bluetooth controlat vocal, care dispune de tehnologie vocală HD. Car kit-ul nu necesită instalare şi permite efectuarea și primirea de apeluri telefonice în mașină, fără atingerea telefonului mobil.

Acesta este capabil să redea instrucțiuni de navigare de la aplicația GPS, precum și muzică sau podcasturi, oferind streaming audio la o calitate excelentă, de la oricare sursă cu Bluetooth.

Tehnologia panelului plat, combinată cu un amplificator puternic de 3W, asigură un sunet foarte clar, iar datorită tehnologiei de procesare a semnalului digital (DSP) se reduce zgomotul de fond și se anulează ecoul. Totul este integrat într-un design compact și elegant. Sistemul de prindere este total integrat în design, fiind compatibil cu toate modelele de parasolar, indiferent de grosimea acestora.

Cum funcționează?

Car kit-ul portabil Parrot MINIKIT Neo 2 HD se activează automat, cu ajutorul unui senzor de vibraţie care va porni aparatul când șoferul intră în maşină și îl va trece în modul de veghe (Ultra Low Power) când acesta va părăsi mașina. În plus, car kit-ul se sincronizează automat cu agenda telefonică la urcarea în mașină, poate memora până la 2.000 de contacte, iar bateria rezistă peste 10 ore în conversație.

Pentru a apela, utilizatorul trebuie doar să rostească numele contactului, iar preluarea sau respingerea apelului se face foarte ușor, fără a distrage atenția șoferului de la drum, prin simpla rostire a comenzilor vocale “Accept” sau “Reject”. În plus, noul model permite folosirea cuvintelor cheie ”Hello Siri”, cu modelele mai noi de iPhone, şi are funcția Siri Eyes Free pentru orice comandă către iPhone. La primirea unui apel, instrucţiunile de navigare de la aplicația GPS din Smartphone se întrerup automat, iar după încheierea convorbirii telefonice se repornesc.

minikit-colorsParrot MINIKIT Neo 2 HD include tehnologia Multipoint, permițând conectarea simultană a două telefoane, iar datorită funcţiei Switch se pot sincroniza ambele agende telefonice pentru a efectua apeluri. În plus, noile caracteristici permit descărcarea gratuită a noilor versiuni de software.

Experiența șofatului poate fi îmbunătățită cu aplicația Parrot Minikit Neo 2 App pentru Android și iPhone, ce include funcții de localizare a mașinii, de activare/dezactivare a  cuvintelor magice,  de răspuns automat la SMS. Preț recomandat: 359 lei, TVA inclus.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.