Ryanair scoate la vânzare azi 3.000 de bilete la 30 de lei pentru 3 noi destinații Ryanair scoate la vânzare azi 3.000 de bilete la 30 de lei pentru 3 noi destinații
Operatorul low-cost Ryanair va avea din această după amiază pe site-ul propriu la vânzare bilete cu un preţ ce începe de la 30 de... Ryanair scoate la vânzare azi 3.000 de bilete la 30 de lei pentru 3 noi destinații

Operatorul low-cost Ryanair va avea din această după amiază pe site-ul propriu la vânzare bilete cu un preţ ce începe de la 30 de lei pentru cele trei noi rute pe care le va adăuga în portofoliul din România în acest an.

Astfel, reprezentanții companiei au anunțat în cadrul unui eveniment de presă lansarea curselor din București către Roma (Ciampino), Milano (Bergamo) și Bologna. Oferta de vânzare a biletelor la preț promoțional este valabilă pentru luna noiembrie, iar biletele sunt disponibile pentru rezervare până joi (2 aprilie), la miezul nopţii.

„Ryanair are plăcerea să-şi lanseze programul pentru iarna anului 2015, pentru Bucureşti, inaugurând 3 rute noi către Bologna, Milano şi Roma. Oferind 7 rute pentru iarna 2015, Ryanair va deservi încă 415.000 clienţi la Bucureşti în acest an, atingând un total de 700.000 şi dublându-şi astfel traficul pentru Bucureşti”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Astfel, Ryanair va zbura de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală către Roma de 2 ori pe zi, către Milano urmând să fie o cursă zilnică, iar către Bologna vor fi 5 curse săptămânale.

Ryanair a revenit în luna aprilie a anului trecut pe aeroportul, iniţial cu zboruri spre Londra şi Dublin. În acest moment, compania duce turiștii români și către Bruxelles și Madrid. Ryanair are peste 1.600 de zboruri zilnic şi operează din 73 de baze, conectând 190 de destinaţii din 30 de ţări.

 • Sofica Mihaela

  01/04/2015 #1 Author

  Cu siguranta datorita acestei oferte de pret, compania va avea un volum de vanzari apreciabil, deoarece aceste trei rute sunt des folosite de romani. Data fiind afinitatea romanilor catre tari precum Italia, Anglia etc, e posibil ca aceasta companie sa ajunga principalul operator pe aceste rute, daca va avea in vedere ca la cantitatea zborurilor sa adauge un plus de calitate in raport cu celelalte companii deja existente pe piata care ofera servicii de tip low-cost.

  Reply

 • Eric Victor

  06/04/2015 #2 Author

  Cred ca au fost cumparate in primul minut cum au fost date spre vanzare!! Nu se pune problema sa dureze mai mult!

  Reply

 • Lucia Daniela

  08/04/2015 #3 Author

  ar trebui sa vina si in timisoara, sa zboare monopolul wizz-ului!

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.