Ofertă TAROM pentru călătoriile spre Moscova Ofertă TAROM pentru călătoriile spre Moscova
Compania locală de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai importanți jucători de pe segmentul de profil, aduce o nouă ofertă la biletele de... Ofertă TAROM pentru călătoriile spre Moscova

Compania locală de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai importanți jucători de pe segmentul de profil, aduce o nouă ofertă la biletele de avion pentru cele mai importante rute din portofoliu.

De data aceasta este rândul capitalei Federației Ruse, astfel, un bilet de avion dus-întors, cu toate taxele incluse, pe ruta București-Moscova având un preț ce pornește de la 148 de euro. TAROM operează zboruri spre capitala Rusiei de două ori pe săptănână, în oferta actuală fiind inclus transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) și a unui bagaj de mână cu o greutate de 10 kg.

Considerat de foarte mulţi ca fiind unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa, capitala Rusiei, Moscova, este totodată şi cel mai mare oraş din ţară, reprezentând cel mai important centru politic, economic şi cultural. O mare parte din oraş este reprezentată de Kremlin, un simbol al puterii religioase şi a celei politice. Fosta reședință imperială, Kremlinul este astăzi sediul Președinției Rusiei și al ramurii executive a guvernului Rusiei, fiind, de asemenea, și unul din cele câteva locuri din Patrimoniul Mondial pe care le găzduiește orașul.

Moscova cuprinde o serie de obiective turistice impresionante. Printre acestea se numără muzee: Galeria de Artă „Tretiakov”, Muzeul de Artă „A. S. Pușkin”, Muzeul Central „V. I. Lenin”, Muzeul Oriental al Culturii, Palatul cu Fațete din Kremlin, Tezaurul Țarilor din Kremlin, catedralele din Kremlin și biserica „Vasili Blajenâi” din Piața Roșie, sau teatre de renume mondial precum Teatrul Balşoi.

  • Sofica Mihaela

    01/04/2015 #1 Author

    Cand ma gandeam la Tarom, eram cu gandul la ceva in colaps, care urma sa se inchida. Poate din cauza faptului ca foarte multe nume romanesti s-au inchis, au intrat in faliment etc. Ma bucur ca aflu ca scot oferte noi in loc sa se prabuseasca.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.