Las Fierbinți, nebunia continuă! Las Fierbinți, nebunia continuă!
În episodul de marți seară (31 martie 2015), Robi se va îndrăgosti nebunește de Marcela! O posibilă relație de amor se conturează în momentul... Las Fierbinți, nebunia continuă!

În episodul de marți seară (31 martie 2015), Robi se va îndrăgosti nebunește de Marcela! O posibilă relație de amor se conturează în momentul în care acesta acceptă propunerea turistei de a o conduce la casa Aspirinei. Vasile va fi uimit în momentul în care șeful de post îi va mărturisi că s-a îndrăgostit!

La Oaie, Celentano și Ardiles sunt surprinși într-o situație mai neobișnuită: Celentano recită versuri! Toată suflarea Fierbințiului îl știe ca un consătean simpatic, mereu bine-dispus. Dar Celentano este mai mult de atât: el este filozof, un camarad de nădejde și mai ales… un mic înțelept!

La cârciumă, Bobiță este hotărât să schimbe puțin portofoliul de afaceri al micului său business, introducând în oferta sa un spectacol de teatru! În viziunea acestuia, cel mai potrivit actor pentru a ține o reprezentație în Fierbinți este Horațiu Mălăele, o rudă mai îndepărtată a lui Moș Peleus.

Cine este Marcela, persoana de care s-a amorezat Robi, ce idee genială i-a venit lui Celentano și ce succes va avea ideea lui Bobiță aflați în cele două episoade Las Fierbinți, difuzate marți și miercuri de la 21:30, la PRO TV.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial românesc al ultimilor 10 ani continuă să scrie istorie!

  • Sofica Mihaela

    01/04/2015 #1 Author

    Nu sunt o pasionata da acestui tip de serial, prefer sa ma uit la emisiuni interesante pe care le pot urmarii si cu copiii, cum ar fi cele de pe History.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.