Cum arată noul sediu al Facebook? FOTO Cum arată noul sediu al Facebook? FOTO
Angajații gigantului din social media Facebook au început să se mute, deja, în principala clădire a noului campus deținut de companie, o prelungire a... Cum arată noul sediu al Facebook? FOTO

Angajații gigantului din social media Facebook au început să se mute, deja, în principala clădire a noului campus deținut de companie, o prelungire a sediului central din Menlo Park. 

Proiectul extinderii campusului Facebook a demarat în urmă cu trei ani, fiind coordonat de arhitectul Frank Gehry, designerul Muzeului Guggenheim din Spania şi al sălii de concert Walt Disney din Los Angeles.

Alături de Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei, Gehry a gândit noul concept al campusului, o clădire la care acesta se referă ca MPK20.

Potrivit celor de la Facebook, extensia sediului este “o singură cameră mare, un spațiu deschis, o imagine de ansamblu a culturii transparente a companiei”.

La cei peste 37.000 de metri pătrați ai proiectului, clădirea este certificată LEED Gold și are o grădină pe acoperiș – unde angajații se pot plimba și relaxa în timpul programului -, cu 400 de copaci și o suprafață de 36.000 de metri pătrați.

Foto: www.businessinsider.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *