Aparthotelul Centre Ville din Capitală devine Park Inn by Radisson Aparthotelul Centre Ville din Capitală devine Park Inn by Radisson
Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume (companie care deține în portofoliu branduri precum Radisson Blu, Quorvus Collection, Park Plaza),... Aparthotelul Centre Ville din Capitală devine Park Inn by Radisson

Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume (companie care deține în portofoliu branduri precum Radisson Blu, Quorvus Collection, Park Plaza), va aduce brandul Park Inn by Radisson în România.

Prima unitate Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi deschisă în al patrulea trimestru al anului 2015 și va dispune de 210 camere. Noul hotel va fi parte din prima proprietate cu două branduri deținută de Carlson Rezidor în țară și va fi situat chiar lângă hotelul Radisson Blu din Capitală.

Astfel, complexul de apartamente Centre Villle, aflat de la finalul lui 2010 sub managementul unității de cinci stele Radisson Blu, va trece printr-un proces de rebranding urmând să fie transformat în prima unitate Park Inn de pe piața locală. Park Inn by Radisson este un brand dinamic ce se adresează segmentului de piață mediu, în timp ce Radisson Blu este cel mai mare brand hotelier de lux din Europa.

„Suntem încântați să aducem brandul Park Inn în România, o țară cu mult potențial pentru locuri de cazare adresate segmentului mediu de piață, atât în București, cât și în alte câteva orașe mai mici. Valorificând succesul cunoscut deja de Radisson Blu, Park Inn ne va ajuta să ne adresăm și altor segmente de piață și va face posibilă abordarea comună a activităților de vânzări, marketing și operațiuni”, a declarat Wolfgang M. Neumann, Președinte și CEO al Rezidor.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va avea la bază planurile Creneau International, o agenție belgiană de design. Hotelul va pune la dispoziția clienților 210 camere și apartamente, un lobby lounge și bar, un restaurant deschis non-stop, patru săli de întâlniri cu o zonă de servire adiacentă, dar și 80 de locuri de parcare.

Park Inn se va adresa atât turiștilor, cât și celor ce călătoresc în interes de serviciu, cu o atenție specială pentru clienții ce doresc perioade de ședere mai lungi sau care vin însoțiți de familii. Complexul de clădiri include și o zonă extinsă de shopping și un centru de fitness cu piscină interioară și exterioară.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi operat de grupul de hoteluri Rezidor.

Carlson Rezidor Hotel Group este unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu peste 1.350 de hoteluri operaționale sau în construcție în 105 țări și teritorii, cu un total de 180.000 de camere. Portofoliul Carlson Rezidor include mai multe branduri internaționale puternice: Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson și Country Inns & Suites By CarlsonSM. Grupul de hoteluri Carlson Rezidor are 88.000 de angajați la nivel mondial și are sedii în Minneapolis, Minnesota (SUA) și Bruxelles, Belgia.

  • Sofica Mihaela

    01/04/2015 #1 Author

    foarte interesant. acum sa vedem locatia in care va fi si cat de accesibile ca si pret vor fi camerele.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.