Scrisoare de la “the B.U. girl”: lansăm “My Secret” Scrisoare de la “the B.U. girl”: lansăm “My Secret”
„Sunt «the B.U. girl», am încredere în forţele proprii şi trăiesc după regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc oraşul ce se întinde la picioarele... Scrisoare de la “the B.U. girl”: lansăm “My Secret”

„Sunt «the B.U. girl», am încredere în forţele proprii şi trăiesc după regulile mele. Sweet & spicy, cuceresc oraşul ce se întinde la picioarele mele, iar pofta pentru viaţă şi energia constantă pentru petreceri mă transformă în the perfect urban girl. Acesta este «My Secret».

LO-RES B.U. rangeSunt precum o operă în trei acte. Iniţial te îndrăgosteşti de spiritul meu ludic transpus în note de mandarină, de puterea zâmbetului meu seducător cu note delicioase de măr şi pară şi de atitudinea mea cu parfum de aventuri creionate cu zmeură şi cireşe.

Inima-mi este luminoasă, precum notele solare, şi este dezvăluită treptat de accentele feminine şi elegante de iasomie şi gardenie. Complexitatea spiritului mereu tânăr se regăseşte în alăturarea notelor dulci de nucă de cocos şi a irezistibilei bezele.

Actul final şi cel mai pregnant reprezintă echilibrul inimii dulci însetate de libertate şi aventuri cu atingeri picante şi misterioase de cumerin, mosc şi lemn de santal.

wobbler BU_my_secret lo-resAccentele de paciuli şi vanilie sunt o reamintire constantă a crezului fetei B.U., strălucirea molipsitoare izvorâtă din încrederea în sine şi din jocul meu, pe care-l dansez prin tot oraşul.

Mereu activă şi cu o energie debordantă, My Secret este reflecţia mea.

Îmi plac provocările cu iz fructat şi râd în faţa lor cu o atitudine relaxată şi senzuală caracteristică fetei B.U. Modelez zilele şi nopţile după propriul plac şi cuceresc cu noul şi misteriosul My Secret.”

  • Sofica Mihaela

    01/04/2015 #1 Author

    Am sa il testez cand ma voi duce in hypermarket, si daca imi va place, mi-l voi cumpara. Nu inteleg de ce B.U. este un brand destinat exclusiv femeilor, sunt convinsa ca ar putea veni cu ceva dragut si nou si pentru barbati. Speram, poate, pe viitor

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.