Culori, fluturi și combinații de țesături. Tendințele primăverii în decorațiuni interioare propuse de Debenhams Culori, fluturi și combinații de țesături. Tendințele primăverii în decorațiuni interioare propuse de Debenhams
Noul concept al Debenhams, magazin redeschis la finalul săptămânii trecute în Mall Vitan, a adus pe piața românească, pe lângă colecțiile de haine pentru... Culori, fluturi și combinații de țesături. Tendințele primăverii în decorațiuni interioare propuse de Debenhams

Noul concept al Debenhams, magazin redeschis la finalul săptămânii trecute în Mall Vitan, a adus pe piața românească, pe lângă colecțiile de haine pentru femei, bărbați și copii, gama de Home&Deco propusă de designerii department-store-ului. Am aflat ce culori sunt în tendințe în sezonul primăvară/vară 2015, dar și care sunt cele mai cool texturi și imprimeuri.

PENTRU CAMERA DE ZI

Cele mai noi decoraţiuni de interior îţi vor transforma camera de zi într-una demnă de paginile unei reviste de design interior.

CONFORT ABSOLUT: Întreaga atmosferă a camerei de zi devine mult mai primitoare și echilibrată cu ajutorul câtorva perne realizate manual și poziționate strategic.

IMAGINEA CONTEAZA: Pereții suferă o adevărată transformare cu ajutorul câtorva rame, așezate corect, care sporesc atât frumusețea decorului cât și funcționalitatea acestuia.

STILUL SCANDINAV

Minimalismul este uneori calea către o imagine surprinzătoare pentru locuința ta. Mixul între textura suprafeței, formele organice și finisajele transparente creează un set de inspirație scandinavă, cu rădăcini în arta populară și care se potrivește unui look relaxat și simplu.

Imaginile reprezentative pentru acest stil sunt vazele cu textură, decorațiunile mici, dar și recipientele mari din sticlă albastră.

Noua colecție pentru casă, RJR by John Rocha Home Collections, reprezintă suma tuturor lucrurilor pe care ți le-ai dorit pentru universul tău. Într-un echilibru construit cu măiestrie, se întâlnesc frumusețea și durabilitatea, texturile prețioase și culorile, toate într-o manieră organică și practică.

Butterfly Home by Matthew Williamson reintepretează imprimeuri din perioada Iacobină, iar motivele etnice sunt transpunse cu ajutorul tonurilor electrice de neon. Vazele realizate manual și micile detalii de broderie sunt puternice elemente de autenticitate.

Ben de Lisi vine să linistească grafismul îndrăzneț al celorlalți designeri și ne propune vizualuri care au la bază schițe desenate de mână, o paletă cromatică restrânsă și suprafețe cu textură. Vaza cu textura de bumbi și organizatorul de reviste sub formă de câine sunt cele mai bune exemple pentru a ilustra stilul designerului.

PENTRU PAT

Lenjeriile de pat și prosoapele realizate din țesături naturale îți vor garanta un început și un sfârșit al zilei în deplin confort și răsfăț.

Jasper Conran propune o paletă cromatică neutră, dominată de bej, gri și alb, iar dungile și imprimeurile delicate sunt puse în valoare de țesăturile impecabile, de bumbac și satin.

Noile lenjerii de pat RJR John Rocha pun în valoare modelul cu ajutorul texturii, iar seturile includ pleduri realizate din îmbinări de material puse în valoare de imprimeuri tip acuarelă.

Butterfly Home by Matthew Williamson combină motivul recurent al fluturilor cu imprimeuri puternice de inspirație indiană și reinterpretări ale broderiei iacobine.

Direcții cromatice pentru lenjeria de pat – Varietatea cromatică disponibilă la lenjeriile de pat Debenhams reușește să satisfacă chiar și cele mai exclusiviste cerințe în materie. De la simplele cearceafuri pentru pat, la terminațiile prețioase și până la cuverturi și fețe de pernă, Debenhams folosește bumbac 100% și combinații de țesături care să poată susține orice opțiune cromatică.

PENTRU BAIE

Pune accent pe culoare

Indiferent de design-ul băii tale, Debenhams îți propune cele mai moi și pufoase prosoape. Poți să alegi nuanța pe care o preferi, indiferent daca optezi pentru galeria Designers at Debenhams sau restul colecțiilor.

  • Radu Anton

    16/07/2015 #1 Author

    Ce accesori dragute!! Imi plac foarte mult culorile de genul acesta: roz, turcoaz, mov etc Infrumuseteaza camera unei fete si cu siguranta da un aer tineresc. Doresc sa ii amenajez dormitorul fetitei mele si as vrea sa aleg combinatii asemenatoare. De curand ne-am mutat in n-e bucurestiului, in zona cosmopolis si vreau sa ii fac o camera moderna, unde sa se simta cel mai bine si cel mai confortabil. Abia astept sa vad rezultatele.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.