4,6 milioane de telespectatori au urmărit “Românii au talent” 4,6 milioane de telespectatori au urmărit “Românii au talent”
Pe întreaga durată de difuzare a celei de-a treia ediţiii Românii au talent, 20:31- 23:06, aproape 4.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii... 4,6 milioane de telespectatori au urmărit “Românii au talent”

Pe întreaga durată de difuzare a celei de-a treia ediţiii Românii au talent, 20:31- 23:06, aproape 4.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:14, peste 5.3 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment din România.

Spectacolul de pe scena talentelor a fost unul memorabil, având momente de excepţie care au emoţionat şi sensibilizat juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi numere amuzante însoţite de comentarii savuroase, care au stârnit reacţii inedite.

Cea de-a treia ediţie a noului sezon Românii au talent a înregistrat 26.4 puncte de rating și 52.6% share în intervalul de difuzare 20:31- 23:06, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de şase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 9.1% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detaşat cu 22.3 puncte de rating și 41.2%  share, pe când următorul post clasat a înregistrat o audiență medie de 7.0 puncte de rating și 12.9% share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată lider cu o audiență medie de 24.7 puncte de rating și 45.3% share, locul secund înregistrând 6.2 puncte de rating și 11.4% share.

Reacţii spectaculoase, emoţie şi cel de-al doilea semifinalist

Noul sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a ajuns la cea de-a treia ediţie, care a avut toate ingredientele unei seri perfecte de vineri. Prestaţiile pline de emoţie şi talent autentic ale concurenţilor, împreună cu momente care au stârnit hohote de râs, au făcut deliciul publicului.

Tot aseară, Mihaela Rădulescu şi-a ales favoritul, pe care l-a trimis direct în semifinala competiţiei, apăsând golden buzz-ul, spre uimirea celorlalţi juraţi, dar şi a gazdelor emisiunii. Pe lângă noul semifinalist, alţi 16 concurenţi au reuşit să obţină numărul necesar de DA pentru a ajunge în etapa următoare.

Prima concurentă care a reuşit aseară să impresioneze juriul, a fost Bianca Coştiug, care a prezentat un număr de belly dance tribal aparte, plin de frumuseţe, pasiune şi cu mişcări senzuale, care au isterizat publicul. “Tu eşti frumoasă şi talentată. Şi, ai o atitudine de învingătoare.”, i-a spus Andra. Mihaela, Andi şi Bebe au fost de acord, astfel că tânăra a obţinut 4 de DA şi merge în etapa viitoare.

Cel de-al doilea moment care a sensibilizat publicul, juraţii, dar şi pe Smiley şi Pavel, a fost cel al concurentului Ioan Dunca în vârstă de 78 de ani. Fost aviator, domnul Dunca a făcut flotări pe scenă, a cântat şi a impresionat cu voinţa sa de fier, cu glumele sale, dar şi cu incredibila poftă de viaţă.

La finalul prestatiei, Mihaela a declarat: “Foarte frumos momentul. Mie mi-aţi dovedit încă o dată că tinereţea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea şi pofta de viaţă. Pentru asta vă admir şi vă respect enorm. Sunteţi cel mai tânăr om pe care l-am văzut.” Ioan Dunca a primit 4 de DA din partea juraţilor, însă, din păcate nu va putea fi văzut în etapa următoare. Ioan a decedat anul acesta, însă va rămâne cu siguranţă în memoria telespectatorilor, care îşi vor reaminti cu mare drag momentul său.

Juvenes EcclesiaeJuvenes Ecclesiae au intrat pe scenă siguri pe ei şi cu o dorinţă uriaşă de a-şi demonstra talentul. Au cântat gospel plini de fericire şi entuziasm, stări pe care le-au transmis şi celor aflaţi în sală, care s-au ridicat în picioare aplaudând îndelung. “Frumoasă demonstraţie de talent! Reacţia sălii ţine loc de orice comentarii. Bravo!” le-a spus Andi celor 30 de membri ai grupului, care au primit 4 de DA şi se pregătesc pentru următoarea etapă a competiţiei.

Funny jumpers au reuşit un moment extrem de amuzant, combinat cu elemente dificile de acrobaţie. Au fost siguri pe ei şi au executat perfect toate salturile, făcând dintr-un număr obişnuit de acrobaţie, un adevărat spectacol. Încântat de prestaţia lor, Bebe a spus: “Unii spun că viaţa trebuie trăită pas cu pas, dar salt cu salt e mult mai spectaculoasă!” Ceilalţi trei juraţi au fost în asentimentul lui şi au trimis trupa Funny jumpers în etapa viitoare, cu 4 de DA.

Sergiu Mîrzenco a făcut aseară o demonstraţie de forţă, care a uimit atât publicul, cât şi juraţii. A îndoit cu uşurinţă tigăi, a spart sticle de bere îmbuteliate, fără mare efort şi a rupt cu gâtul şi picioarele un lanţ foarte gros. A fost un moment care a impresionat, iar Andi i-a transmis concurentului: “Un NU hotărât prăjelilor! Un NU hotărât tigăilor! De oameni hotărâţi avem nevoie în emisiunea nostră.” În final, verdictul a fost unul simplu: 4 de DA şi Sergiu merge mai departe.

ConcertinoTrupa Concertino a făcut furori din momentul în care cei 9 băieţi extrem de talentaţi au intrat pe scenă. Au cântat impecabil operă la diverse instrumente şi au ridicat tot publicul în picioare, împreună cu cei patru juraţi, care au rămas profund impresionaţi de prestaţia lor. “O sală de 1000 de locuri, nu? O nimica toată! Aveţi nevoie de un stadion! Acolo veţi ajunge!” a spus Bebe în momentul în care a dat verdictul. Decizia a fost unanimă, cei patru juraţi au spus DA, iar cu trupa Concertino ne vom reîntâlni în etapa următoare.

Cu toate că nu a făcut sport şi nu a exersat foarte mult, Krispy a executat un număr de dans la bară plin de eleganţă, demonstrând că are o tehnică incredibilă şi multă ambiţie. “Am sesizat o tehnică de lucru extraordinară. Ai forţă, ai clar exerciţiu pentru asta.” i-a spus Mihaela concurentei. Krispy a primit 4 de DA şi priveşte deja către etapa viitoare.

Siko şi Riko au venit la preselecţii cu un moment de dans care nu părea promiţător la început, dar care s-a transformat într-unul cu adevărat spectaculos. Cei doi băieţi s-au sincronizat perfect şi au reuşit să ridice sala în picioare. Cu zâmbetul pe buze, Andi le-a spus: “Băieţi, la manele sunteţi praf! În schimb, momentul vostru a fost unul dintre cele mai bune momente de dans. DA!” Băieţii au primit în final 4 de DA şi merg mai departe.

Cu peste 700 de spectacole la activ, trupa de improvizaţie, Obligo, a reuşit un spectacol desăvârşit pe scena de la Românii au talent. Cei cinci baieţi au impresionat şi au adus zâmbetul pe chipul tuturor celor prezenţi în sală. “Cineva spunea că râsul alungă tristeţea, aduce bucuria şi vindecări miraculoase. Am avut o migrenă, dar mi-a trecut! DA!” a spus Bebe. Ceilalţi trei juraţi au fost de acord cu verdictul lui Bebe şi au trimis trupa Obligo în etapa următoare, cu 4 de DA.

Estera şi Rebeca Tchatchova sunt cele două surori care au transmis o emoţie incredibilă în sala care vibra atunci când cele două cântau. A fost unul dintre cele mai sensibile momente ale serii de vineri, iar cele două fete au smuls ropote de aplauze. Fiind încântată de prestaţia lor, Andra a declarat: “M-aţi cucerit! Aveţi tehnică, aveţi foarte multă sensibilitate, este exact ce caut eu. Vă văd un viitor strălucit.” Fetele merg mai departe în competiţie cu 4 de DA.

Denisa Cristea si Aurel NeaguDenisa Cristea şi Aurel Viorel Neagu au impresionat juraţii cu un număr extraordinar de acrobaţie. Au sensibilizat cu mişcările lor şi cu energia transmisă, iar Mihaela le-a spus: “Extraordinar de frumos momentul vostru. Fără ezitare, DA! Abia aştept să vă mai văd!” Cei doi au obţinut 4 de DA din partea juraţilor şi se pregătesc pentru etapa viitoare.

Bogdan Panaite a veit la preselecţii cu un număr de freestyle hip-hop. Juraţii s-au implicat în numărul tânărului şi fiecare a scris câteva cuvinte pe care concurentul le-a folosit în crearea piesei. A reuşit să îi facă pe juraţi să zâmbească şi a destins atmosfera în sală. Referindu-se la prestaţia sa, Bebe i-a spus: “Ai reuşit! E o alăturare foarte bună! Nu poţi să faci mâncare, dar poţi să faci nişte versuri extraordinare.” Verdictul tuturor juraţilor a fost DA, iar concurentul merge mai departe în competiţie.

Un alt moment sensibil din cea de-a treia ediţie a noului sezon Românii au talent, a fost cel al Adinei Coman care a interpretat o compoziţie proprie de hip-hop. A emoţionat publicul şi juraţii, care au rămas impresionaţi de textul piesei şi au felicitat-o. “Eşti cea mai bună dovadă că hip-hop-ul înainte de orice altceva, înseamnă emoţie. Bravo!” i-a transmis Andi. Adina a obţinut 4 de DA şi se pregăteşte de următoarea etapă a competiţiei.

Toma Constantin GabrielSala a fost în picioare în momentul în care Toma Constantin Gabriel a început să danseze. Numărul lui de poping completat de o melodie sensibilă, a creat emoţie şi a smuls ropote de aplauze. Şi-a uitat coregrafia şi a improvizat întregul moment, care a fost unul de excepţie. “Nu eşti talentat, eşti genial!” i-a spus Mihaela. Toţi cei patru juraţi au fost impresionaţi de prestaţia lui Gabriel şi l-au trimis în etapa următoare cu 4 de DA.

Andrei Grigoriu a reuşit un moment de excepţie pe scena de la Românii au talent. Având o poveste impresionantă în spate, Andrei a schiţat chipul surorii sale, care a fost mereu alături de el şi a transmis tristeţea de pe chipul ei cauzată de faptul că el a fost condamnat la 11 ani de închisoare.

Andrei GrigoriuÎntregul moment a fost unul plin de emoţie, iar juraţii au avut lacrimi în ochi. “Am rămas fără cuvinte. Eşti foarte talentat şi ar fi păcat un astfel de talent să se risipească. Povesteşti frumos, pictezi frumos.” i-a spus Andra lui Andrei, vizibil emoţionată. Verdictul juraţilor a fost în unanimitate DA, iar concurentul merge mai departe în competiţie.

Ansamblul Barbunco Romano a venit la preselecţii cu un dans ţigănesc care  a încins atmosfera în sală. Cei cinci băieţi s-au sincronizat perfect şi au făcut show pe scenă. Au transmis juraţilor multă energie şi voie bună, iar Bebe le-a spus râzând: “Eu dans irlandez mai frumos ca al vostru, n-am văzut.” Toţi cei patru juraţi au fost de acord că băieţii sunt cu adevărat talentaţi. Le-au dat 4 de DA şi astfel, le-au asigurat un loc în următoarea etapă.

Cea de-a treia ediţie Românii au talent s-a încheiat fulminant cu apăsarea golden buzz-ului pentru un număr care a fost şocant pentru juraţi, dar şi pentru public. Călin Marius, a venit parcă, pregătit pentru un număr de dans, dar a reuşit să surprindă cu vocea sa puternică în momentul în care a cântat melodia Time to say goodbye a celebrului Andrea Bocelli.

Toţi cei prezenţi în sală au rămas muţi de uimire, iar Mihaela a decis că el este favoritul ei, aşa că, a apăsat butonul auriu şi l-a trimis pe Marius direct în semifinală. Încântată de alegerea sa, jurata a declarat: “M-a dus cu gândul la un număr de striptease. Am fost convinsă că asta va face. Când a început să cânte operă, am ştiut că omul ăsta merită. Sunt foarte fericită că l-am dus în semifinale.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.