Raluca Arvat a devenit mămică mai repede decât preconiza Raluca Arvat a devenit mămică mai repede decât preconiza
Luni dimineață, Raluca Arvat a devenit mămica unui băiețel de nota 10. Tudor Alexandru, micuțul pe care abia aștepta să îl cunoască, a venit... Raluca Arvat a devenit mămică mai repede decât preconiza

Luni dimineață, Raluca Arvat a devenit mămica unui băiețel de nota 10. Tudor Alexandru, micuțul pe care abia aștepta să îl cunoască, a venit pe lume în jurul orei 05:00. Nașterea a luat-o prin surprindere pe Raluca, care aștepta să nască abia peste două săptămâni, însă se pare că nici micuțul Tudor nu a mai avut răbdare să își cunoască părinții.

Raluca a născut prin cezariană, iar băiețelul a avut la naștere 3.100 kilograme și 49 de centimetri, este sănătos și cuminte. Camera este deja pregătită de ceva vreme pentru venirea lui, deoarece părinții au avut grijă să se organizeze din timp pentru a nu fi copleșiți pe ultima sută de metri.

În cele câteva zile petrecute în maternitate, Raluca a învățat cum să aibă grijă de cel mic și a încercat să prindă cât mai multe sfaturi și trucuri pentru îngrijirea copilului de la personalul medical. Emoțiile au copleșit-o când l-a ținut în brațe pentru prima dată pe cel mai așteptat băiat din viața ei, iar la prima băiță a urmărit cu mare atenție toate mișcările asistentei.

“Bebe abia aștepta să ajungă acasă și să îl cunoască pe prietenul Patrick, cațelusul roșu de pluș, cu care va împărți patul. Sunt foarte emoționată că am ajuns acasă și sunt foarte curioasă de cum ne vom descurca. Nașterea m-a luat pe nepusă masă, noi îl așteptam pe 2 aprilie și el a venit când a vrut el. Stăteam în pat duminică seara, mai citeam câteva știri pe sport.ro când s-a produs minunea și am fugit la spital. Așadar, bebe breaking news va reveni cu amănunte!” – a declarat Raluca.

Ieri a fost prima zi a lui Tudor Alexandru acasă, iar în acestă nouă etapă a vieții ei, Raluca se bazează pe sprijinul bunicilor cu sfaturi pentru creșterea celui mic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.