Planurile pentru Capitală ale lui Sorin Oprescu, la “După 20 de ani”! Planurile pentru Capitală ale lui Sorin Oprescu, la “După 20 de ani”!
Duminica aceasta de la ora 10:00, la După 20 de ani, Sorin Oprescu, primarul capitalei, va vorbi cu Cristian Leonte despre motivele pentru care... Planurile pentru Capitală ale lui Sorin Oprescu, la “După 20 de ani”!

Duminica aceasta de la ora 10:00, la După 20 de ani, Sorin Oprescu, primarul capitalei, va vorbi cu Cristian Leonte despre motivele pentru care Bucureștiul nu se ridică încă la nivelul altor capitale europene în 2015, dar și despre cele mai noi proiecte și momentul în care vor deveni realitate.

De asemenea, primarul general va vorbi și despre probleme vechi, nerezolvate de ani de zile: transport, “plămâni verzi”, gropi care se încăpățnează să reapară și multe altele.

Când va fi pregătită Capitala pentru Europenele de gimnastică și cele de fotbal? Cum cheltuiește Primăria bugetul de 1 miliard de euro anual pentru progresul orașului? De ce de atâția ani construcții noi urâțesc zone iubite pentru farmecul lor tradițional?

Bucureștiul este un oraș viu care oferă multe oportunități. E foarte atractiv pentru cei care locuiesc și muncesc aici, și care merită un plan modern de dezvoltare care să fie și respectat. Plan, reguli, soluții despre asta vom discuta duminică cu Sorin Oprescu.” – a declarat Cristian Leonte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.