LG, investiție strategică de 1,5 mld. dolari într-un complex de producție din Vietnam LG, investiție strategică de 1,5 mld. dolari într-un complex de producție din Vietnam
Producătorul sud-coreean de electronice LG, unul dintre principalii jucători de pe piața internațională de profil, a anunțat, într-un comunicat de presă, inaugurarea celei mai... LG, investiție strategică de 1,5 mld. dolari într-un complex de producție din Vietnam

Producătorul sud-coreean de electronice LG, unul dintre principalii jucători de pe piața internațională de profil, a anunțat, într-un comunicat de presă, inaugurarea celei mai noi unități de producție din portofoliu, în Vietnam.

Fabrica face parte din Haiphong Campus, un proiect mai mare al companiei, investiția totală fiind estimată la 1,5 miliarde de dolari. Unitatea, cu o suprafață de 800.000 de metri pătrați, va găzdui linii de producție pentru televizoarele, telefoanele mobile, mașinile de spălat, aparatele de aer condiționat, sistemele de infotainment pentru mașini aflate în portofoliul companiei, produsele fiind destinate atât vânzărilor  pe piața domestică, cât și exporturilor.

În prezent, LG deține două unități de producție în Vietnam, compania urmând să extindă, în următorul deceniu, campusul din Haiphong. Alegerea acestui oraș a fost o decizie strategică din partea producătorului sud-coreean, Haiphong fiind unui dintre cele mai importante porturi din nordul Vietnamului. Astfel, compania va putea livra mult mai rapid și eficient produsele realizate în cadrul noii fabrici. În plus, extinderea facilităților de producție în Vietnam este bazată și pe oferta de mână de lucru educată și de calitate pe care țara o are de oferit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.