Home & Deco: Ieși din tipare și creează-ți propriul fototapet Home & Deco: Ieși din tipare și creează-ți propriul fototapet
Se spune că nimic nu poate sta în calea imaginaţiei fiecăruia dintre noi, mai ales atunci când vine vorba de personalizarea propriului univers, indiferent... Home & Deco: Ieși din tipare și creează-ți propriul fototapet

Se spune că nimic nu poate sta în calea imaginaţiei fiecăruia dintre noi, mai ales atunci când vine vorba de personalizarea propriului univers, indiferent că e acasă, la birou sau un spaţiu public. Aşa că dacă simţi constant nevoia de reîmprospătare a interiorului sau pur şi simplu îţi doreşti să îţi pui amprenta asupra locului unde stai, lucrezi sau îţi petreci timpul liber, cu ajutorul fototapetului personalizat CLIPSO, distribuit exclusiv în România de Madira Design, atmosfera se poate schimba imediat în ceea ce până acum doar ai visat. 

Madira Design creează, realizează şi montează fototapet personalizat la comanda folosind noua tehnologie elveţiană CLIPSO, un sistem curat, rapid, ignifug, inodor bazat pe sistemul de tensionare cu acelaşi nume.

Cu ajutorul acestei tehnologii, orice fotografie (minimum 300 dpi), orice grafică, orice logo, se poate reproduce pe pereţi sau plafon în numai câteva ore. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă bucuraţi de o lume nouă, mai frumoasă şi plină de bună dispoziţie.

Ce avantaje oferă fototapetul personalizat CLIPSO

Spre deosebire de tapetul clasic, fototapetul personalizat la comandă CLIPSO se realizează dintr-o singură bucată şi implicit foarte repede, fără prea mare deranj la locul de montat (3 ore pentru un perete de aproximativ 10mp). Dimensiunea maximă a unei singure lucrări este de 5m/50m – fără nici un fel de îmbinare.

VEZI și Trends: Tapetul 3D, ultima fiță din casele românilor

În plus, în cazul în care se doreşte mutarea lui într-o altă locaţie, fototapetul tensionat CLIPSO nu se deteriorează.

De asemenea, pânza CLIPSO este nu doar estetică, ci şi  antistatică, ignifugă şi hidrofobă, dar şi acustică şi antibacteriană şi poate fi montată cu iluminare (RGB sau lumina albă) din spatele pânzei.

Madira Design “a luminat” universul Cărturești Carusel

Lumea frumoasă a celei mai recente librării Carturesti deschisă în centrul vechi din Bucureşti nu ar fi fost poate la fel de bine conturată fără ineditele corpuri de iluminat aflate în subsolul clădirii, creaţie a arhitecţilor de la SQUARE ONE.

În acest caz s-a folosit pânză cu un grad de transluciditate de 70% (în gama de produse realizate de CLIPSO existând şi variantele cu transparenta 30%,  respectiv 50%).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.