Ce planuri are Douglas după deschiderea din Coresi Shopping Center Brașov Ce planuri are Douglas după deschiderea din Coresi Shopping Center Brașov
Douglas România, divizie a retailerului german Douglas Holding, deschide un nou magazin la Brașov și extinde rețeaua la 17 magazine în România. “Planurile Douglas... Ce planuri are Douglas după deschiderea din Coresi Shopping Center Brașov

Douglas România, divizie a retailerului german Douglas Holding, deschide un nou magazin la Brașov și extinde rețeaua la 17 magazine în România.

“Planurile Douglas vizează continuarea extinderii rețelei de magazine și a investițiilor pe piața locală, cu o cadență asemănătoare cu cea de până acum, de 2-3 magazine pe an. Piața produselor cosmetice de lux din România, fie că ne referim la parfumerie, produse de îngrijire sau machiaj  prezintă un potențial important de creștere în regiune”

Lavinia Ivas, Country Manager Parfumerie Douglas România

Noul magazin este amplasat în cadrul Coresi Shopping Center Brașov și are o suprafață de aproape 300 mp, investiția pentru deschiderea magazinului ridicându-se la câteva sute de mii de euro. Parfumeriile Douglas propun o experiență de shopping completă, bazată pe o ofertă variată de produse, cosmetice și parfumuri, cât și pe servicii complementare, precum consultanță în selecția produselor potrivite, diagnoză a tenului, machiaj, împrospătare parfum, ambalare de cadouri și programe de fidelitate prin Douglas Card.

De la intrarea pe piața locală în noiembrie 2007, Douglas a deschis circa 2 unități pe an, poziţionându-se în malluri sau centre comerciale. În decembrie 2014 a fost deschis magazinul din mallul AFI Cotroceni, cel de-al cincilea din București și al 16-lea din rețea.

Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 milioane de lei și o creștere de 7,4% față de 2012.

La nivel european, Douglas este principalul retailer din segmentul de parfumerie cu peste 1.200 de magazine în 19 țări.

Află și cum arată: Top 10 parfumuri ale momentului

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.