Beauty Trends: Top 10 parfumuri ale momentului Beauty Trends: Top 10 parfumuri ale momentului
Principalul segment de produse comercializat de Douglas este cel de parfumerie, majoritatea clienților optând pentru acest tip de achiziții. În topul preferințelor consumatorilor: parfumurile... Beauty Trends: Top 10 parfumuri ale momentului

Principalul segment de produse comercializat de Douglas este cel de parfumerie, majoritatea clienților optând pentru acest tip de achiziții. În topul preferințelor consumatorilor: parfumurile La vie est Belle de la Lancome și Intenso de la D&G.

Douglas realizează un top lunar al preferințelor clienților în această zonă, iar în luna martie, în cazul parfumurilor pentru femei, pe locul unu s-a clasat parfumul La vie est Belle de la Lancome, pe locul doi Black Opium de la Yves Saint Laurent, iar pe locul trei Alien de la Thierry Mugler.

În topul parfumurilor pentru bărbați, pe locul unu se regăsește Intenso de la D&G, pe locul doi, Terre d’Hermes de la Hermes iar pe locul trei Code Homme de la Giorgio Armani.

Douglas a intrat pe piața locală în 2007 și deține acum un număr de 17 magazine în Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara și Târgu Mureş.

Oferta Douglas cuprinde produse de parfumerie, îngrijire personală şi înfrumuseţare, machiaj sau accesorii și servicii de consiliere beauty, ședințe de machiaj, ședințe de diagnoză a tenului, mini-tratamente și ambalare cadouri.

Douglas a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 55 de milioane de lei și are aproximativ 200 de angajați.

Douglas deschide în aceste zile un nou magazin la Brașov și extinde rețeaua la 17 magazine în România. Mai multe informații despre noul magazin din cadrul Coresi Shopping Center Brașov, dar și despre planurile companiei aflați AICI!

Top 10 parfumuri barbati

Top 10 parfumuri femei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.