TAROM zboară către cel mai important hub aerian din Cipru din 29 martie TAROM zboară către cel mai important hub aerian din Cipru din 29 martie
Începând cu data de 29 martie, operatorul național de transport aerian TAROM, una dintre cele mai mari companii de pe piața locală de profil,... TAROM zboară către cel mai important hub aerian din Cipru din 29 martie

Începând cu data de 29 martie, operatorul național de transport aerian TAROM, una dintre cele mai mari companii de pe piața locală de profil, va introduce zborurile directe către Larnaca, al treilea mare oraș din Cipru și cel care deține principalul aeroport al țării.

Potrivit informațiilor TAROM, prețul unui bilet de avion pe ruta Bucureşti – Larnaca pornește de la 128 de euro de persoană, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site. În prețul biletului intră și transportul gratuit al unui bagaj de cală cu greutate maximă de 30 kg în loc de 23 de kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business), plus a unui bagaj de mână cu o greutate de 10 kg.

Noua rută din portofoliul companiei aeriene va avea 4 frecvențe săptămânale. Astfel, zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale:

  • Plecari din Bucuresti:

Luni, miercuri, vineri si duminica

RO255 21:55 Bucureşti – 00:10 Larnaca

  • Plecari din Larnaca:

Luni , marti, joi, si sâmbătă

RO256 03:40 Larnaca – 06:00 Bucureşti

(luni , marti, sâmbătă)

RO256 03:15 Larnaca – 05:35 Bucureşti (joi)

Larnaca este unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa, un loc în care tradiţia se îmbină cu modernitatea, având, astfel, câte ceva de oferit oricărui turist. Orașul este al doilea port comercial al insulei și capitala districtului cu același nume, fiind totodată un resort turistic important.  De asemenea, principalul aeroport din Cipru se află în apropierea acestuia.

Al treilea oraș ca importanță din Cipru, după capitala Nicosia și Limassol, Larnaca este cea mai potrivită destinaţie pentru a înţelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atrăgătoare destinaţii turistice din spaţiul mediteraneean. Plajele cu nisipuri aurii, apa mării, nenumăraţii palmieri ametiţor de înalţi, numărul impresionant de cluburi, baruri, restaurante şi localuri care împânzesc ţărmul, vremea plăcută, totul se îmbină într-o experienţă de neuitat.

  • Eric Victor

    03/04/2015 #1 Author

    BRAVO TAROM! Era si cazul sa mai ne extindem plecarile catre lume!!! Frumos!

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.