Hot: imprimeuri florale și moda anilor ’70, propunerile Debenhams pentru vara lui 2015 Hot: imprimeuri florale și moda anilor ’70, propunerile Debenhams pentru vara lui 2015
Britanicii de la Debenhams au reintrat pe piața românească de modă la timp pentru a-și prezenta colecțiile pentru sezonul de primăvară/vară. În department store-ul... Hot: imprimeuri florale și moda anilor ’70, propunerile Debenhams pentru vara lui 2015

Britanicii de la Debenhams au reintrat pe piața românească de modă la timp pentru a-și prezenta colecțiile pentru sezonul de primăvară/vară. În department store-ul deschis recent în cadrul București Mall, aceștia au adus branduri britanice faimoase din galeria designerilor: Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant.

De la imprimeurile florale puternice şi până la aerul boem al anilor ‘70, department store-ul Debenhams prezintă principalele tendințe ale sezonului primăvară-vară 2015, transpuse în mixul unic de branduri proprii exclusive, mărci internaționale în concesiune și nume celebre de designeri.

70’s Hustler

Stilul anilor 70 este declinat în cadrul colecțiilor de vară, iar eleganța croielilor și a detaliilor traversează principalele linii Debenhams. Pardesiele cu cordon, pantalonii evazați și sacourile de inspirație army, beneficiază de o paletă cromatică dominată de tonuri telurice și nuanțe de verde milităresc. Costumul alb de la Star by Julien McDonald, pardesiul de la J by Jasper Conran și trench-ul military de la RJR John Rocha exemplifică toate aceste caracteristici ale trendului.

70’s Bohemia

Nostalgia este curentul care a dominat podiumurile de modă pentru acest sezon. Materialele romantice, inspirate de festivalurile de muzică, au fost transpuse de către designeri în piese retro chic. Rochia maxi croșetata de la Mantaray și printurile florale de la J by Jasper Conran ilustrează inspirația 70s a sezonului.

Hello Sailor

O nouă abordare a trendului propune o viziune sofisticată și actuală a esteticii nautice. Tricoul cu dungi de la J by Jasper Conran, pantalonul Red Herring, topul de la H by Henry Holland Nautical și jacheta de la Principles by Ben De Lisi ilustrează cel mai bine noile propuneri ale sezonului.

Military

Trendul military capătă o nouă interpretare, mult mai feminină. Croielile sunt modelate cu ajutorul materialelor utilitare, iar paleta cromatică variază de la nuanțe deschise de oliv, khaki și până la accente de indigo. Rochia military de la Red Herring și întreaga colecție din denim de inspirație army de la Star by Julien McDonald sunt cele mai bune exemple pentru acest concept.

Inspirație Orientală

Printurile florale de inspirație orientală anunță un sezon marcat de feminitate și delicatețe. Podiumurile au strălucit sub greutatea detaliilor florale, stilizate și cu puternic rol decorativ. Chimono-ul Red Herring reprezintă o opțiune elocventă a acestui look.

Imprimeu floral de impact

Colecțiile sezonului de primăvară-vară 2015 au arătat spectaculos cu ajutorul imprimeurilor florale puternice. De la grafisme și supradimensionări, piese precum topul scurt și fusta amplă din colecția Red Herring și rochia-cămasă de la J by Jasper Conran redau interpretările acestui trend.

Piele întoarsă

Textura delicată a acestui material a fost declinată în culori estompate, dar și în tonuri mai intense, specifice anilor 70, pe podiumurile de modă. Jachetele, rochiile, dar și detaliile separate din piele întoarsă oferă o experiență sofisticată a purtării. Pentru perioada dintre sezoane, rochiile din piele întoarsă sunt o primă opțiune in recomandările stilistice. Red Herring și RJR John Rocha sunt colecțiile în care se regăsesc cele mai bune referințe pentru această tendință.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.