Raluca Dobrovolschi ne spune cum să facem shopping în mod inteligent și care sunt tendințele în fashion în 2015 Raluca Dobrovolschi ne spune cum să facem shopping în mod inteligent și care sunt tendințele în fashion în 2015
Consultantul de imagine Raluca Dobrovolschi va susține două noi workshop-uri din seria “Declarații de Stil”: Cum facem cumpărături în mod inteligent și Tendințe Primăvară-Vară... Raluca Dobrovolschi ne spune cum să facem shopping în mod inteligent și care sunt tendințele în fashion în 2015

Consultantul de imagine Raluca Dobrovolschi va susține două noi workshop-uri din seria “Declarații de Stil”: Cum facem cumpărături în mod inteligent și Tendințe Primăvară-Vară 2015.

Cele două seminarii vor avea loc în cadrul pop-up shop-ului organizat de Band of Creators și găzduit de Artmark (str. C.A. Rosetti, nr 5), pe 28 și 29 martie.

Sâmbătă, 28 Martie, începând cu ora 15:00, Raluca Dobrovolschi ne propune o discuție despre ceea ce face diferența între piese vestimentare aparent asemănătoare, despre articolele esențiale ale garderobei feminine actuale și tendințe sezoniere, modul în care să fie planificat bugetul și cum să fie exersate/adaptate obiceiurile de cumpărare.

“Dacă vi se întâmplă adesea ca rochia cumpărată cu atâta entuziasm (și dintr-un impuls greu de stăpânit) să rămână nepurtată, cu eticheta încă atașată, sezoane la rând, până când, în final, să fie eliminată din garderobă sau dacă mergeți hotărâte să faceți o achiziție nouă, dar după două ore de căutări asidue, nu vă puteți decide asupra celei mai potrivite poșete (atemporală și totuși actuală, originală, dar sobră, mică, dar încăpătoare) e momentul să aflați Cum facem cumpărături în mod inteligent”, spune Raluca.

Duminică, 29 Martie, de la ora 12:00, are loc workshop-ul Tendințe Primăvară-Vară 2015. Consultantul vestimentar Raluca Dobrovolschi ne invită să analizăm direcția generală spre care se îndreaptă industria modei, dar mai ales, să vedem cum putem integra în garderoba existentă, denimul și franjurii, carourile și culorile pastelate, încălțămintea sport și imprimeurile psihedelice.

Înscrierile pentru cele două workshop-uri se fac la contact@ralucadobrovolschi.ro sau band@bandofcreators.com. Prețul fiecărui workshop: 90 lei/pers.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.