“VITRUVIAN”, noua colecţie Primăvară-Vară 2015 de la Tudor Personal Tailor “VITRUVIAN”, noua colecţie Primăvară-Vară 2015 de la Tudor Personal Tailor
Pe 19 martie 2015, într-un cadru rafinat, la Sofa Restaurant, a avut loc evenimentul de lansare a colecţiei primăvară-vară 2015 „VITRUVIAN” by Tudor Personal... “VITRUVIAN”, noua colecţie Primăvară-Vară 2015 de la Tudor Personal Tailor

Pe 19 martie 2015, într-un cadru rafinat, la Sofa Restaurant, a avut loc evenimentul de lansare a colecţiei primăvară-vară 2015 „VITRUVIAN” by Tudor Personal Tailor. Tudor Personal Tailor a lansat şi un nou catalog de prezentare, a anunţat deschiderea unui nou showroom în Bucureşti, precum şi lansarea magazinului online.

Numele colecţiei, VITRUVIAN, este inspirat din celebra operă de artă „Omul Vitruvian” realizată de Leonardo da Vinci, considerată etalonul perfecţiunii umane, reprezentând deopotrivă conceptul de „made to measure” care stă la baza acestui brand.

Ţinutele propuse pentru noua colecţie ţin cont de tendinţele sezonului cald şi de necesitatea de confort specifică perioadei călduroase, păstrând în acelaşi timp eleganţa clasicismului specifică brandului. Majoritatea ţesăturilor au în compoziţie lână de cea mai bună calitate, in şi mohair. Acestea au fost alese cu grijă din ultimele colecţii ale marilor producători.

Prezentarea de modă a debutat cu proiectarea unui film cu prezentarea colecţiei, surpriza serii fiind când modelul de pe ecran s-a transpus din film în mijlocul publicului, continuând defilarea. Au fost prezentate ţinute business, smart-casual, dar şi de ocazie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.